αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΤα 13 job skills που θα είναι περιζήτητα το 2021

Τα 13 job skills που θα είναι περιζήτητα το 2021

Είναι σίγουρο ότι το 2020 άλλαξε πολύ τα δεδομένα στην αγορά εργασίας. Κάτι που αναμένεται να συνεχιστεί και το 2021. Αλλά πως μπορείς να κινηθείς σωστά μέσα σε αυτό το νέο τοπίο και να βρεις την επόμενη μεγάλη επαγγελματική ευκαιρία;

«Εάν ψάχνετε έναν τρόπο να ξεχωρίσετε από τους υπόλοιπους υποψηφίους εκεί έξω κατά την επόμενη αναζήτηση εργασίας σας, πρέπει να σκεφτείτε πέρα ​​από το πτυχίο σας και τις πιστοποιήσεις σας. Εστιάστε στις κορυφαίες δεξιότητες εργασίας που θέλουν οι εργοδότες το 2021» σημειώνει το διάσημο career site Topresume.com.

Και παραθέτει τα 13 job skills που θα αναζητούν περισσότερο οι εργοδότες, μέσα στη νέα χρονιά που μόλις ξεκίνησε. Αν γίνεις δυνατός σε κάποια από αυτά, θα έχεις ένα προβάδισμα όταν ανοίξει η καλή θέση εργασίας που ψάχνεις.

Και όπως θα διαπιστώσεις μάλιστα, τα περισσότερα από αυτά τα skills δεν σχετίζονται άμεσα με τα πτυχία που έχει κάποιος. Με κάποια online μαθήματα ή με τη βοήθεια κάποιων βιβλίων, μπορείς να βελτιώσεις τα skills που σε ενδιαφέρουν.

1# Συνεχής μάθηση

2# Διαχείριση χρόνου

3# Καλή λήψη αποφάσεων

4# Συνεργασία

5# Συναισθηματική νοημοσύνη

6# Δημιουργικότητα

7# Προσαρμοστικότητα

8# Δυνατότητα για αλλαγές

9# Βοήθεια και coaching (προς τους άλλους)

10# Project management

11# Cloud computing

12# Καλή γνώση των social και digital media

13# Κατανόηση της Τεχνητής Νοημοσύνης

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × four =