αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤα 12 πράγματα που πρέπει να σταματήσεις να κάνεις, για να «αλλάξεις τα πάντα»: Ο Grant Cardone πόσταρε την λίστα του

Τα 12 πράγματα που πρέπει να σταματήσεις να κάνεις, για να «αλλάξεις τα πάντα»: Ο Grant Cardone πόσταρε την λίστα του

Με μια ανάρτηση του στο Facebook, ο αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος και best seller συγγραφέας, Grant Cardone, κατάφερε να γίνει πάλι viral. Αυτή την φορά, πόσταρε τις δικές τους «12 εντολές». Μερικά πράγματα που πρέπει να σταματήσεις να κάνεις, μερικές κακές συνήθειες, οι οποίες σε εμποδίζουν από το να φτάσεις στην επιτυχία.

Όσοι παρακολουθούν τον συγκεκριμένο businessman, εύκολα θα καταλάβουν ότι πρόκειται για συμβουλές που «ακουμπούν» πλήρως στις απόψεις τους. Για παράδειγμα, το πρώτο πράγμα που λέει, είναι «να μην σπαταλάς τα Σαββατοκύριακα». Κάτι για το οποίο έχει κάνει αρκετές αναλύσεις.

Επίσης, λέει ανάμεσα σε άλλα: Μην ξοδεύεις χρήματα που δεν έχεις. Σταμάτα να πίνεις. Σταμάτα να καπνίζεις. Σταμάτα να κάνεις κριτική. Σταμάτα να είσαι αρνητικός. Στο τέλος καταλήγει: «Χρησιμοποίησε αυτό το Σαββατοκύριακο, για να λάβεις πάλι τον έλεγχο της ζωής σου».

Stop wasting weekends.Stop spending money you don't have.Stop trying to impress people.Stop drinking.Stop…

Posted by Grant Cardone on Freitag, 5. Januar 2018

Ειδικά στο κομμάτι των Σαββατοκύριακων, ο Cardone έχει αναφερθεί αρκετές φορές. Εκφράζοντας την ξεκάθαρη άποψη ότι όσοι περιμένουν… τις Παρασκευές, δεν έχουν στόχους. Και ότι αν θέλεις να φτάσεις στην μεγάλη επιτυχία, πρέπει να εργάζεσαι την στιγμή που οι άλλοι δεν το κάνουν. Εξηγώντας ότι μόνο όταν φτάσεις στον μεγάλο στόχο σου, και καταφέρεις να αποκτήσεις πολλά χρήματα, θα είναι σωστό να έχεις «κενά» ΣΚ. Ένα μοντέλο βέβαια που μοιάζει πολύ απαιτητικό και σίγουρα δεν ταιριάζει σε όλους τους ανθρώπους.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

ten + one =