αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤα 12 πράγματα που κάνουν οι πετυχημένοι άνθρωποι τα 10 τελευταία λεπτά της εργάσιμης ημέρας τους

Τα 12 πράγματα που κάνουν οι πετυχημένοι άνθρωποι τα 10 τελευταία λεπτά της εργάσιμης ημέρας τους

Πιθανότατα ξοδεύεις τα 10 τελευταία λεπτά της εργάσιμης ημέρας σου για να κοιτάς το ρολόι και να μετράς τα δευτερόλεπτα… μέχρι να σχολάσεις. Ή μπορείς να είσαι «πνιγμένος» στη δουλειά μέχρι την τελευταία στιγμή και τελικά να φεύγεις χωρίς να πεις ούτε ένα γεια στους συναδέλφου σου. Αν αυτά τα σενάρια σου φαίνονται οικεία, μάλλον κάτι πρέπει να αλλάξεις.

Σε γράφημα που δημιούργησε το Business Insider, θα δεις 12 πράγματα που κάνουν οι πετυχημένοι άνθρωποι τα 10 τελευταία λεπτά της εργάσιμης ημέρας τους. «Ο τρόπος που τελειώνεις την εργάσιμη μέρα είναι πολύ σημαντικός», λέει ο Michael Kerr, διεθνής business ομιλητής και συγγραφέας του “The Humor Advantage”. Και συμπληρώνει: «Μπορεί να ρυθμίσει τη διάθεσή σας για το υπόλοιπο της ημέρας σας. Μπορεί να επηρεάσει τις προσωπικές σας σχέσεις, το συνολικό επίπεδο ευτυχίας και πόσο καλά κοιμάστε εκείνο το βράδυ. Και θα ετοιμάσει το σκηνικό για την επόμενη μέρα».

Τι κάνουν λοιπόν οι πετυχημένοι άνθρωποι λίγο πριν φύγουν από τη δουλειά τους; Παρακάτω θα δεις 12 συγκεκριμένες απαντήσεις.

https://i.insider.com/5829eb5b691e88d0118b668a

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × one =