αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤα 10 tweets από έναν 42χρονο δισεκατομμυριούχο που μπορούν να σε εμπνεύσουν

Τα 10 tweets από έναν 42χρονο δισεκατομμυριούχο που μπορούν να σε εμπνεύσουν

Ο Mohammed Dewji, 42 ετών, είναι ο νεότερος δισεκατομμυριούχος της Αφρικής. Ο Dewji, η περιουσία του οποίου ανέρχεται σε 1,3 δισ. δολάρια, είναι διευθύνων σύμβουλος του METL Group, ενός από τους μεγαλύτερους βιομηχανικούς ομίλους στην Ανατολική Αφρική, με συμφέροντα στον τομέα της μεταποίησης, της διανομής, της εμπορίας, των μεταφορών, των αποθεμάτων και της ακίνητης περιουσίας.

Όπως διαβάζουμε στο Forbes, o Dewji διατηρεί μια δημόσια σελίδα στο Twitter, την οποία χρησιμοποιεί για να συμβουλεύει και να εμπνέει Αφρικανούς επιχειρηματίες, σχολιάζοντας ταυτόχρονα κρίσιμα κοινωνικοπολιτικά ζητήματα. Έχει περισσότερους από 364.000 ακόλουθους στο κοινωνικό δίκτυο, τους οποίους εκπαιδεύει, ενημερώνει και εμπνέει μέσω των θέσεών του.

Ιδού 10 μότο από τα tweets του Mohammed Dewji για να σας εμπνεύσουν:

1. “Η επιτυχία έρχεται πάντα σε εκείνους που δουλεύουν σκληρά. Με πρόχειρες δουλειές ποτέ δεν θα εκτιμήσετε πραγματικά τα επιτεύγματά σας στη ζωή”.

2. “Το απλό επιχειρείν δεν θα οδηγήσει ποτέ σε ανάπτυξη και εξέλιξη. Μόνο μέσω της καινοτομίας και της αλλαγής θα δείτε πραγματική πρόοδο!”.

3. “Η αξιοπιστία σας είναι μία από τις πιο θεμελιώδεις ιδιότητες που πρέπει να έχετε. Με αυτή θα αναπτυχθείτε. Χωρίς αυτή, θα παλεύετε για πάντα”.

4. “Να προσπαθείτε πάντα να είστε άριστοι στη ζωή και ποτέ να μην αφήνετε περιθώρια στη μετριότητα. Θέστε υψηλούς στόχους και οι προσπάθειές σας θα ανταμείβονται”.

5. “Μην αφήνετε ποτέ την αρνητικότητα των άλλων να επηρεάζουν τους στόχους σας. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να εκτροχιαστεί από ανθρώπους που δεν συμβάλλουν στην ανάπτυξή σας!”.

6. “Ο ρυθμός της προόδου σας δεν έχει σημασία. Όσο προχωράτε, είστε ένα βήμα πιο κοντά στους στόχους σας!”.

7. “Πιστεύω ότι όλα τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. Αν τα θέλουμε πραγματικά. Αν είμαστε πραγματικά υπομονετικοί. Και αν έχουμε το θάρρος να τα ακολουθήσουμε σε κάθε περίπτωση!”.

8. “Η αυτοκριτική είναι αναπόσπαστο στοιχείο της προσωπικής ανάπτυξης. Δώστε προσοχή στις ενέργειες και τις σκέψεις σας, διότι χωρίς προσωπική ανάπτυξη δεν υπάρχει πρόοδος”.

9. “Ένα από τα δυσκολότερα πράγματα στη ζωή είναι η υπομονή. Δοκιμάζει την πίστη στους στόχους σας και την αντοχή σας, ενώ περιμένετε θετικά αποτελέσματα”.

10. “Κάθε καλή και κακή εμπειρία στη ζωή θα σας διδάξει κάτι. Το να επιλέξετε να μάθετε από αυτές, είναι αυτό που θα καθορίσει το ποιοι είστε σήμερα”.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nine − one =