αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤα 10 στοιχεία που πρέπει να έχεις, αν θέλεις να φτάσεις στην επιχειρηματική επιτυχία

Τα 10 στοιχεία που πρέπει να έχεις, αν θέλεις να φτάσεις στην επιχειρηματική επιτυχία

Το έχουμε ξανά πει: Αν θέλουμε να δούμε τα πράγματα στην πιο απλή τους μορφή, υπάρχουν δύο κατηγορίες ανθρώπων. Αυτοί που φτάνουν στην επιτυχία και εκείνοι που δεν τα καταφέρνουν. Το ερώτημα εδώ είναι, τι κάνουν τελικά οι άνθρωποι της πρώτης κατηγορίας, και η πορεία τους διαφοροποιείται από τους άλλους.

Ο Sangeeta Bharadwaj Badal είναι ανώτερος ερευνητής στην αμερικανική εταιρία Gallup. Όπως διαβάζουμε στο Entrepreneur.com, ο ίδιος και η ομάδα του μελέτησαν και συζήτησαν με 2.500 επιχειρηματίες στις ΗΠΑ, έτσι ώστε να ανακαλύψουν ποια είναι τελικά τα στοιχεία που οδηγούν κάποιους ανθρώπους στην επιτυχία. Τα ευρήματα της έρευνας έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Αφού όπως προκύπτει, οι άνθρωποι που παίρνουν την απόφαση να δημιουργήσουν μια δική τους επιχείρηση και στη συνέχεια καταφέρνουν να την αναπτύξουν, έχουν 10 βασικά στοιχεία στην προσωπικότητα τους.

Είναι τα στοιχεία εκείνα, που σου επιτρέπουν να δεις τις ευκαιρίες, να πάρεις ρίσκα, και τελικά να κάνεις τις καλύτερες δυνατές επιλογές. Δες τα παρακάτω και, γιατί όχι, μπορείς να «αντιγράψεις» κάποια από αυτά, αν δεν τα έχεις ήδη.

1- Εστίαση στο επιχειρηματικό κέρδος

2- Αυτοπεποίθηση

3- Δημιουργικότητα

4- Μην τα κάνεις όλα μόνος

5- Επιμονή

6- Ανεξαρτησία

7- Λήψη νέων γνώσεων συνεχώς

8- Προώθησε την επιχείρηση σου

9- Δημιούργησε επαφές

10- Πάρε ρίσκα

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fifteen + sixteen =