αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤα 10 πράγματα που έχουν οι πετυχημένοι άνθρωποι στο γραφείο τους

Τα 10 πράγματα που έχουν οι πετυχημένοι άνθρωποι στο γραφείο τους

Οι επιτυχημένοι άνθρωποι έχουν κάτι κοινό: δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη του.

Προβλέπουν, σχεδιάζουν, οργανώνουν. Στέκονται στις λεπτομέρειες, επιδιώκουν την τάξη. Ξέρουν ότι η τελευταία απλοποιεί την καθημερινότητά τους.

Το γραφείο ενός ανθρώπου που εργάζεται με πλάνο, που θέλει να είναι –στο μέγιστο- αποδοτικός, που δεν φοβάται τους μεγάλους στόχους και τους υλοποιεί με τον παραδειγματικό επαγγελματισμό του, δεν μπορεί να είναι χαοτικό.

Η ακαταστασία ξέρει καλά ότι τον αποδιοργανώνει και κάνει τις (πολλές) ώρες της εργασιακής ζωής του ακόμα πιο κουραστικές.

Ο χρόνος είναι πολύτιμος και οι επιτυχημένοι άνθρωποι δεν θέλουν να τον σπαταλούν άσκοπα. Αν δουλεύουν σε έναν οργανωμένο χώρο, όλα γίνονται στο μισό χρόνο.

Ποια είναι τα αντικείμενα που  μπορούν να οργανώσουν αποτελεσματικά έναν εργασιακό χώρο (και παράλληλα να κάνουν την καθημερινότητα πιο ευχάριστη) και έχουν θέση στα γραφεία των ανθρώπων σε υψηλές θέσεις;

1) Ένα anti-stress αντικείμενο: Το στρες της εργασιακής καθημερινότητας πρέπει πάντα κάπου να εκτονώνεται.

2) Ενα ρούχο (ή αξεσουάρ ή παπούτσια) για κάποια formal περίσταση εντός της ημέρας (πχ. κάλεσμα).

3) Ο φορτιστής του κινητού πάντα διαθέσιμος

4) Ένα ζευγάρι ακουστικά για τον υπολογιστή (*και μια βάση για να τα τοποθετούν).

5) Πένα-ψαλίδι-Συρραπτικό-Φάκελοι σε ένα συγκεκριμένο μέρος: Δεν είναι τυχαίο ότι τονίσαμε ιδιαιτέρως το σημείο “σε ένα συγκεκριμένο μέρος“. Οι άνθρωποι που σέβονται τον χρόνο και τον διαχειρίζονται αποτελεσματικά πάντα βρίσκουν αυτό που θέλουν γιατί έχουν ορίσει ένα συγκεκριμένο μέρος να το τοποθετούν. Ορίστε ένα μέρος για να αποθηκεύετε την γραφική ύλη στο γραφείο σας, ώστε να βρίσκετε τα πάντα αμέσως.

6) Οργανωτής φακέλων.

7) To νεσεσέρ: Κάθε γυναίκα που αφιερώνει πολλές ώρες από την καθημερινότητά της στο γραφείο δεν γίνεται να μην έχει μαζί της το δικό της mini emergency beauty kit. Ένα κράγιον, μάσκαρα, μια αντηλιακή κρέμα, concealer, ένα μικρό καθρεπτάκι, αποσμητικό, κάτι που θα δροσίσει την αναπνοή.

8) Κάτι που τους φτιάχνει την διάθεση: Αγαπημένες φωτογραφίες, βιβλία, δώρα, λουλούδια, μουσική.

9) Kαλός φωτισμός.

10) Ένα σημειωματάριο με το πλάνο της ημέρας.

Πηγή: Bovary.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × four =