αρχικηVIRAL«Τα όνειρα μας δεν μπορούν να μπουν σε καραντίνα»: Το αισιόδοξο μίνι φιλμ ενός Έλληνα σκηνοθέτη

«Τα όνειρα μας δεν μπορούν να μπουν σε καραντίνα»: Το αισιόδοξο μίνι φιλμ ενός Έλληνα σκηνοθέτη

Στην Ελλάδα, όπως και σε πολλές άλλες χώρες, είμαστε σε καραντίνα. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να τα βλέπουμε όλα «μαύρα». Όταν αυτή η περιπέτεια περάσει, όλοι μαζί θα κάνουμε… το come back. Αυτό προσπαθεί να αναπαραστήσει ο φωτογράφος και σκηνοθέτης, Άρης Κατσιγιάννης, στο μίνι φιλμ που ανέβασε στο YouTube.

Το βίντεο περνά το δικό του αισιόδοξο μήνυμα, ενώ είναι χαρακτηριστικά τα λόγια του σκηνοθέτη κάτω από την δημοσίευση στο YouTube: « Κυριακή, 22 Μαρτίου, η Ελληνική κυβέρνηση ανακοινώνει την αρχή της απαγόρευσης κυκλοφορίας. Έχοντας πολύ ελεύθερο χρόνο στην διάθεση μου, ξεκίνησα να αναζητώ τα παλιά μου αρχεία δημιουργώντας ένα πρότζεκτ το οποίο δεν ήξερα που θα με οδηγήσει.

Το μόνο που ήξερα είναι ότι ήθελα να δημιουργήσω ένα βίντεο για να μοιράσω παγκοσμίως ένα θετικό μήνυμα και να ενθαρρύνω τους ανθρώπους αυτήν την δύσκολη στιγμή. Ως αποτέλεσμα το πρότζεκτ αυτό έγινε ένα από τα πιο σημαντικά που έχω δημιουργήσει.

Αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν θα μπορούσα να τα είχα καταφέρει μόνος μου. Είναι απίστευτο να βλέπεις ανθρώπους να δουλεύουν μαζί χωρίς δεύτερη σκέψη. Όπως για παράδειγμα η δημιουργική μου ομάδα αλλά και όλοι οι άνθρωποι από κάθε πλευρά της υφηλίου που έδειξαν τεράστια προθυμία να βοηθήσουν και να μοιραστούν την θετική ενέργεια τους. Θέλω να θυμάστε το εξής: Είμαστε όλοι φοβισμένοι, μπερδεμένοι και παλεύουμε αυτή την κρίση, ο καθένας με τον δικό του τρόπο.

Όμως ένα πράγμα είναι σίγουρο. Τα όνειρα μας δεν μπορούν να μπουν σε καραντίνα! Είμαστε όλοι μαζί σε αυτόν τον αγώνα. Μείνετε θετικοί, ενωμένοι και ασφαλείς και θα έρθουν καλύτερες μέρες! Σας ευχαριστώ θερμά όλους!!».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

13 − 11 =