αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ«Τα Φιλαράκια» επέστρεψαν τελικά στο ελληνικό Netflix

«Τα Φιλαράκια» επέστρεψαν τελικά στο ελληνικό Netflix

Κάποιοι μάλλον θα χαρούν: Η σειρά «Τα Φιλαράκια» επέστρεψε στο ελληνικό Netflix.

Tο Netflix είχε αναγκαστεί να αφαιρέσει τη σειρά διότι τα δικαιώματα προβολής ανήκουν στη WarnerMedia που ήθελε να το προβάλει μέσα από το δικό της συνδρομητικό πακέτο, το HBO Max. Η εν λόγω υπηρεσία ήταν προγραμματισμένο να καταφθάσει εντός του 2022 στην Ελλάδα και έτσι η Warner είχε αρχίσει να προετοιμάζει το έδαφος.

Ωστόσο, η συγχώνευση της Warner Bros. με την Discovery, Inc. έφερε τα πάνω κάτω σε αυτά τα σχέδια. Συγκεκριμένα, η νεοσύστατη εταιρία σχεδιάζει να ενώσει τις συνδρομητικές υπηρεσίες HBO Max και Discovery+ και έτσι το ντεμπούτο του HBO Max στην Ελλάδα, την Ισλανδία, την Τουρκία και τις υπόλοιπες χώρες όπου αναμενόταν στο τέλος της χρονιάς ακυρώθηκε. Αντιθέτως, στην Ελλάδα θα έρθει απευθείας η νέα κοινή συνδρομητική υπηρεσία του Warner Bros Discovery, όταν αυτή κάνει το ντεμπούτο τους.

Με την άφιξη του HBO Max στην Ελλάδα να παίρνει πρακτικά αναβολή επ’ αόριστον, δεν υπάρχει πλέον θέμα με τα δικαιώματα διανομής του ‘Friends’, το οποίο έγινε και πάλι διαθέσιμο στη χώρα μας μέσα από τη συχνότητα του Netflix.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nine − 2 =