αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Τα τρελά πράγματα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα»: Ο Elon Musk λέει τι του δίδαξε η εκτόξευση του Falcon Heavy (BINTEO)

«Τα τρελά πράγματα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα»: Ο Elon Musk λέει τι του δίδαξε η εκτόξευση του Falcon Heavy (BINTEO)

Η 6η Φεβρουαρίου 2018, ήταν μια ιστορική στιγμή για την ανθρωπότητα. Αφού ο πύραυλος Falcon Heavy πραγματοποίησε την πρώτη εκτόξευση του, με προορισμό τον Άρη. Ήταν όμως μια ιστορική στιγμή και για τον Elon Musk. Τον άνθρωπο πίσω από την SpaceX. Όταν πριν μερικά χρόνια έθετε τον συγκεκριμένο στόχο, πολλοί τον αποκαλούσαν «τρελό». Ειδικά όταν ήρθαν οι πρώτες αποτυχίες (είχε αποτυχημένες εκτοξεύεις πυραύλων), το παιχνίδι έμοιαζε χαμένο.

Αυτός συνέχισε να προσπαθεί, παρά τις δυσκολίες, βαδίζοντας προς τον μεγάλο στόχο του. Τώρα το αποτέλεσμα τον δικαιώνει. Και ποιος ξέρει τι άλλο θα δούμε στο προσεχές μέλλον. Στην συνέντευξη Τύπου που έγινε αμέσως μετά την εκτόξευση του Falcon Heavy, ο γνωστός επιχειρηματίας ρωτήθηκε για το τι του δίδαξε το τελευταίο επίτευγμα του.

«Τα τρελά πράγματα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα», είπε ο Musk.

Όπως αποκάλυψε, και ο ίδιος είχε τις αμφιβολίες του για το αν όλο αυτό μπορεί να πετύχει, βλέποντας τις αρχικές αποτυχίες. «Είναι όμως εκπληκτικό όταν το βλέπεις να πετυχαίνει», συμπληρώνει. Οι τωρινές επιτυχίες του δίνουν τη δύναμη που χρειάζεται για να συνεχίσει. Εκτιμά μάλιστα, ότι θα αναπτύξει ακόμα περισσότερο την τεχνολογία της «επαναχρησιμοποίησης», που είδαμε και στον Heavy Falcon. Έτσι τα επόμενα διαστημικά σκάφη που θα φτιάξει η SpaceX θα είναι ακόμα πιο εξελιγμένα.

Εδώ αξίζει να κάνουμε και μια… στυλιστική σημείωση: Στη συνέντευξη Τύπου, αμέσως μετά την ιστορική εκτόξευση του Falcon Heavy, ο Elon Musk εμφανίστηκε φορώντας ένα απλό μαύρο t-shirt. Καμία περιττή επισημότητα, κανένα κοστούμι, καμία γραβάτα. Διότι μερικές φορές, δεν χρειάζεται… styling για να δείξεις πόσο σπουδαίος είσαι. Αρκούν τα επιτεύγματα σου.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

16 + 11 =