
Σε προηγούμενο άρθρο μας γράφαμε για τα δύο καταστήματα που έχουν ανοίξει τα «Τουρκικά Zara» στην Αθήνα. Η αλυσίδα LC Waikiki έχει συνολικά 10 καταστήματα στη χώρα μας.
Πρόκειται φυσικά για fast fashion αλυσίδα (έχει και είδη σπιτιού), με βασικό γνώρισμα τις χαμηλές τιμές. Η βασική νοοτροπία της εταιρίας είναι ότι η μόδα πρέπει να είναι προσβάσιμη από όλους, γι’ αυτό και το βασικό ρητό της είναι «Όλοι αξίζουν να ντύνονται καλά». Η εταιρία δραστηριοποιείται εδώ και 34 χρόνια, απασχολώντας 54 χιλιάδες υπαλλήλους σε σχεδόν 1200 καταστήματα σε 53 χώρες.
Τωρα έχει ανοιχτές θέσεις στην Ελλάδα. Όπως βλέπουμε στην επίσημη σελίδα της αλυσίδα στο Linkedin, προσλαμβάνει managers και όχι μόνο. Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικές πληροφορίες για την κάθε θέση και να στείλετε το βιογραφικό σας.
Training and Development Specialist