αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Τα ταξίδια δεν θα είναι ποτέ ξανά ίδια, μετά την πανδημία» λέει ο CEO της Airbnb

«Τα ταξίδια δεν θα είναι ποτέ ξανά ίδια, μετά την πανδημία» λέει ο CEO της Airbnb

Ένα διαφορετικό τοπίο στο κομμάτι των ταξιδιών, θα δούμε μόλις η πανδημία τελειώσει. Μάλιστα τα ταξίδια δεν θα είναι ποτέ ξανά τα ίδια. Αυτό τουλάχιστον εκτιμά ο συνιδρυτής και CEO της Airbnb, Brian Chesky.

Ο ίδιος έκανε τις προβλέψεις του μιλώντας στο Reuters. Όπως εξηγεί, οι άνθρωποι στην μετά lockdown εποχή θα «κοιτούν» προς χιλιάδες μικρότερες πόλεις για να ταξιδέψουν, ενώ θα περνούν και περισσότερο χρόνο σε ταξίδια όπου θα τους φιλοξενούν φίλοι ή μέλη της οικογένειες τους.

Ο παραδοσιακός τουρισμός και τα ταξίδια σε κορυφαίους παγκόσμιους προορισμούς θα μειωθούν σημαντικά. Οι ταξιδιώτες θα κατευθύνονται σε τοποθεσίες όπου υπάρχουν μικρότερες κοινότητες και θα πετούν λιγότερο για επαγγελματικές συναντήσεις.

Οι ταξιδιώτες «λαχταρούν για αυτό που τους έχουν στερήσει», δήλωσε ο Chesky. Συμπληρώνοντας: «Δεν θέλουν να δουν την Times Square. Αυτό που λαχταρούν να κάνουν είναι να δουν τους φίλους τους και τις οικογένειές τους που δεν έχουν δει εδώ και πολύ καιρό».

Η Airbnb είναι ένας από τους τεχνολογικούς κολοσσούς που είδα τα έσοδα τους να «γκρεμίζονται» μόλις ξεκίνησε η πανδημία. Ωστόσο, μόλις τα lockdowns χαλάρωσαν επωφελήθηκε από τους ταξιδιώτες που επέλεξαν να ταξιδέψουν και να μείνουν σε σπίτια αντί για… πολυπληθή ξενοδοχεία.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one × three =