αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤα «σούπερ μάρκετ των φτωχών» που έρχονται στην Ελλάδα

Τα «σούπερ μάρκετ των φτωχών» που έρχονται στην Ελλάδα

Μέσω της Ελλάδας και της Ιταλίας φιλοδοξεί να τριπλασιάσει τις πωλήσεις της αλλά και τα κέρδη της, η Βρετανική αλυσίδα εκπτωτικών προϊόντων Poundland σε βάθος δεκαετίας.

Η συγκεκριμένη αλυσίδα είναι γνωστή ως τα «σούπερ μάρκετ των φτωχών» και όπως όλα δείχνουν, σύμφωνα με δημοσίευμα των Financial Times, έρχεται και στην Ελλάδα μέσω της θυγατρικής εταιρείας Pepco.

Υψηλόβαθμο στέλεχος της Poundland, ο Άντι Μποντ, ανέφερε στους Financial Times πως: «Υπάρχουν πολλοί πελάτες που θα ήθελαν τις προσφορές μας, επειδή η αγορά του εκπτωτικού λιανεμπορίου είναι λιγότερο ανεπτυγμένη στην περιοχή».

Όπως γράφει το newsbeast.gr, η Poudland δραστηριοποιείται στον κλάδο των καταναλωτικών αγαθών και του λιανεμπορίου και ιδρύθηκε το 1990 ενώ από την αρχή του 2019 έχει εγκαινιάσει 300 νέα καταστήματα στην κεντρική και ανατολική Ευρώπη.

Η θυγατρική Pepco, μέσω της οποία η Poudland θα «προσγειωθεί» στην Ελλάδα και την Ιταλία, ειδικεύεται στα είδη ένδυσης και οικιακής χρήσης, παρέχοντας τα προϊόντα της σε ανταγωνιστικές τιμές.

Πότε έρχεται στην Ελλάδα

Η διοίκηση της Poundland δηλώνει στο BnB Daily την πρόθεσή της να έρθει στην Ελλάδα μέσα στην επόμενη πενταετία, μέσω του συμβούλου επικοινωνίας της εταιρείας Finsbury, Richard Crowley.

Σύμφωνα με τη διοίκηση της εταιρείας, αναμένεται να ανοίξει καταστήματα στη χώρα μας έως το 2024, ενώ ήδη η εταιρεία βρίσκεται σε αναζήτηση των κατάλληλων χώρων φιλοξενίας.

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 × one =