αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤα «Ρωσικά Lidl» έρχονται στην Ελλάδα, αλλά ήδη πήραν το πρώτο «όχι» από ένα τεράστιο brand

Τα «Ρωσικά Lidl» έρχονται στην Ελλάδα, αλλά ήδη πήραν το πρώτο «όχι» από ένα τεράστιο brand

Στην ελληνική αγορά ετοιμάζεται να μπει η ρωσική αλυσίδα super market Mere, με δύο νέα καταστήματα αρχικά σε Τίπολη και Λάρισα, όμως ήδη συνάντησε αρνητική απάντηση από μεγάλη εταιρεία.

Ειδικότερα, όχι σε συνεργασία με τη ρώσικη αλυσίδα Mere, η οποία ετοιμάζεται να ανοίξει καταστήματα στη χώρα μας, είπε η Coca-Cola 3Ε, σύμφωνα με πληροφορίες του FnB Daily. Η επικοινωνία σε πρώτο επίπεδο έγινε τηλεφωνικά, ενώ, σύμφωνα με πηγές της αγοράς με γνώση του θέματος, η Coca-Cola 3Ε αρνήθηκε να προμηθεύσει με προϊόντα της τη νεοεισερχόμενη στην ελληνική αγορά αλυσίδα discount.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η άρνηση της εταιρείας οφείλεται στο γεγονός πως η νέα αλυσίδα σχεδιάζει να πουλάει σε τιμές ακόμα και κάτω του κόστους.

«Εφόσον γίνει συμφωνία προμήθειας, δεν υποχρεώνεται η αλυσίδα να πουλάει σε κάποια τιμή fixed. Επομένως, μπορεί να πουλάει και κάτω του κόστους. Αυτό θα είχε ως αποτέλεσμα τη νόθευση του ανταγωνισμού και την πτώση της αξίας του προϊόντος. Εφόσον δεν συμφώνησαν οι δύο μεριές, η Mere δεν μπορεί να τοποθετήσει προϊόντα της Coca -Cola 3Ε», αναφέρουν πηγές της αγοράς

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × two =