αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤα ρίσκα, οι απορρίψεις και η μεγάλη επιτυχία: Η ανατρεπτική ιστορία του Liam Neeson μέχρι να γίνει σταρ (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα ρίσκα, οι απορρίψεις και η μεγάλη επιτυχία: Η ανατρεπτική ιστορία του Liam Neeson μέχρι να γίνει σταρ (ΒΙΝΤΕΟ)

Σήμερα είναι γνωστός σε όλο τον κόσμο. Ο ηθοποιός Liam Neeson έχει παίξει σε πολλές γνωστές ταινίες, καταφέρνοντας να φτάσει στην επιτυχία. Μια επιτυχία που όμως δεν ήρθε καθόλου εύκολα. Αυτό περιγράφει το παρακάτω βίντεο του Goalcast. Σε ηλικία μόλις 9 ετών ο ίδιος ξεκίνησε το μποξ με στόχο να γίνει επαγγελματίας. Αλλά ένας σοβαρός τραυματισμός τον ανάγκασε να σταματήσει το άθλημα.

Κάπου εκεί, ανακάλυψε το πάθος του για την ηθοποιία. Ξεκίνησε να παίζει σε θεατρικές παραστάσεις για να εντυπωσιάσει ένα κορίτσι. Και κάπως έτσι κατάλαβε ότι αυτό είναι το επάγγελμα που θέλει να κάνει στην ζωή του. Ρίσκαρε τα πάντα και μετακόμισε στο Hollywood, όπου ξεκίνησε να πηγαίνει σε πολλές οντισιόν. Όμως όλοι τον απέρριπταν.

Ένα βράδυ, ενώ έκανε παράσταση σε ένα θέατρο, τον ανακάλυψε ένας διάσημος σκηνοθέτης. Ο σκηνοθέτης αυτός ήταν ο Steven Spielberg. Με αυτό τον τρόπο άνοιξε ο δρόμος για την πρώτη μεγάλη ταινία. Ακολούθησαν κι άλλες, ανάμεσα τους το Star Wars, και ο Neeson έγινε διάσημος.

Την ίδια περίοδο, ο Liam Neeson γνώρισε την μετέπειτα γυναίκα του, Νατάσα. Με τους δυο τους να έχουν εκπληκτική χημεία από την αρχή- και αυτό ήταν κάτι που φαινόταν και πάνω στην σκηνή, αφού η γυναίκα του ήταν επίσης ηθοποιός. Αλλά μετά από 16 χρόνια γάμου, ένα τραγικό περιστατικό συνέβη. Η Νατάσα χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι ενώ έκανε σκι. Το αποτέλεσμα ήταν να πέσει σε κώμα και τελικά να πεθάνει το 2009.

Για τα επόμενα χρόνια ο Neeson άφησε στην άκρη την ηθοποιία για να μεγαλώσει τους γιούς του. Στην συνέχεια έκανε το μεγάλο come back, πάλι μέσα από μεγάλες δυσκολίες αφού δεν μπορούσε να βρει εύκολα δουλειά. Και η επιτυχημένη πορεία του συνεχίζεται μέχρι σήμερα.

Liam Neeson: the Bravest Hero with the Biggest Heart

Every action hero has an origin story; this is Liam Neeson's

Gepostet von Goalcast am Mittwoch, 12. September 2018

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seventeen + 16 =