αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤα προϊόντα της ΘΕΣγάλα μπαίνουν στα ράφια του Γαλαξία

Τα προϊόντα της ΘΕΣγάλα μπαίνουν στα ράφια του Γαλαξία

Ο θεσσαλικός συνεταιρισμός ΘΕΣγάλα, στο πλαίσιο της συνεχούς ανάπτυξής του, επεκτείνει τη δραστηριότητα διανομής των προϊόντων του στη αλυσίδα σούπερ μάρκετ Γαλαξίας.

Συγκεκριμένα η συνεργασία που ξεκίνησε από τα μέσα Απριλίου, αφορά αρχικά τη διάθεση των προϊόντων ΘΕΣγάλα σε επιλεγμένα καταστήματα της γνωστής αλυσίδας στους νομούς Αττικής, Λάρισας, Μαγνησίας, Τρικάλων και Καρδίτσας.

Η αλυσίδα σούπερ μάρκετ Γαλαξίας δραστηριοποιείται στην Ελληνική αγορά από το 1971 και απαριθμεί 161 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, απασχολώντας περισσότερους από 4.800 υπαλλήλους.

Σύμφωνα με τον συνεταιρισμό, η συνεργασία με την αλυσίδα σούπερ μάρκετ Γαλαξίας αποτελεί ένα ακόμα σημαντικό βήμα προς τη ριζική αναδιάρθρωση που επιθυμεί να υλοποιήσει ο ΘΕΣγάλα, ενώ διευκολύνει τους καταναλωτές να αγοράσουν το ποιοτικό συνεταιριστικό γάλα διευρύνοντας ή υποκαθιστώντας, όπου χρειάζεται, τα σημεία πώλησης των αυτόματων πωλητών γάλακτος της εταιρείας.

Τα προϊόντα που ήδη διατίθενται προς πώληση μέσω των καταστημάτων Γαλαξίας είναι το γάλα, το γιαούρτι καθώς και άλλα γαλακτοκομικά εμπορεύματα του συνεταιρισμού.

Πηγή: capital.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

sixteen − ten =