αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤα «Πολωνικά Zara» ανοίγουν φυσικό κατάστημα στην Ελλάδα

Τα «Πολωνικά Zara» ανοίγουν φυσικό κατάστημα στην Ελλάδα

Πεδίο για… δραστηριοποίηση Πολωνικών αλυσίδων φαίνεται πως είναι η Ελλάδα. Μετά την Pepco που αναπτύσσεται γρήγορα στην χώρα μας, ένα ακόμα brand ετοιμάζεται να ανοίξει το φυσικό του κατάστημα στα μέρη μας. Πρόκειται για την αλυσίδα Sinsay. Τα «Πολωνικά Zara», όπως τα αποκαλούν κάποιοι, είχαν ανακοινώσει από τον περασμένο Απρίλιο τα σχέδια τους για επέκταση στην χώρα μας. Ήδη λειτουργούν το eshop τους και τώρα ετοιμάζονται να ανοίξουν φυσικά κατάστημα στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε με αφορμή τα οικονομικά μεγέθη του πρώτου εξαμήνου η διοίκηση του ομίλου LPP, στον οποίο ανήκει η Sinsay, τα ισχυρά αποτελέσματα ήρθαν καθώς η Sinsay σημείωσε ταχεία ανάπτυξη με αύξηση εσόδων 63%, καθώς επεκτάθηκε σε νέες αγορές ηλεκτρονικού εμπορίου στην Ελλάδα, την Ισπανία και την Ιταλία. Οι αγορές της Δυτικής Ευρώπης αποτελούν τον επόμενο στόχο για ανάπτυξη με φυσικά καταστήματα καθώς πλέον έχει καλύψει σχεδόν όλη την Ανατολική Ευρώπη.

Η Ελλάδα εκτιμάται ότι θα είναι η δεύτερη αγορά στην Δυτική Ευρώπη που θα επεκταθεί, καθώς μέχρι το τέλος του χρόνου έχει δρομολογηθεί να ανοίξει ένα κατάστημα στη γειτονική Ιταλία, ενώ για την χώρα μας προσδιορίζει την είσοδο «στις αρχές του επόμενου έτους».

Ο πολωνικός όμιλος διαχειρίζεται 2.000 καταστήματα σε περισσότερες από 27 αγορές ανά τον κόσμο συνολικής επιφάνειας άνω των 1,7 εκατ. τ.μ. και απασχολεί 27.000 εργαζόμενους, ενώ τα ηλεκτρονικά του καταστήματα να εξυπηρετούν περισσότερες από 30 αγορές.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Αγγελική και ο Κώστας είναι μαζί στη ζωή και στην επιχείρηση. Και εξηγούν πως κατάφεραν να αναπτύξουν το Grizo & Prasino μέσα από αυτό το… δύσκολο μοντέλο

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

9 − three =