αρχικηVIRALΤα «πολωνικά Zara» έχουν έρθει στην Ελλάδα και πουλάνε μπλουζάκια από μόλις 1,99 ευρώ (ΦΩΤΟ)

Τα «πολωνικά Zara» έχουν έρθει στην Ελλάδα και πουλάνε μπλουζάκια από μόλις 1,99 ευρώ (ΦΩΤΟ)

Στις 27 Ιανουαρίου η αλυσίδα Sinsay έκανε «πρεμιέρα» στην Ελληνική αγορά. Το πρώτο κατάστημα άνοιξε στο εμπορικό κέντρο Τalos στο Ηράκλειο της Κρήτης, καταφέρνοντας να τραβήξει το ενδιαφέρον του κοινού.

Η Sinsay είναι μέλος του πολωνικού ομίλου LLP και κερδίζει μερίδια από εδραιωμένους ξένους παίκτες της fast fashion μόδας όπως η ισπανική Zara, η σουηδική H&M κ.ά.

Πότε θα έρθει η αλυσίδα στην Αθήνα; Σύμφωνα με το πλάνο, αυτό αναμένεται να γίνει το φθινόπωρο του 2023.

Η αλυσίδα θέλει να ανοίξει τουλάχιστον 7 καταστήματα εως το τέλος του έτους σε μεγάλες πόλεις της χώρας όπως η Αθήνα, η Θεσσαλονίκη, η Πάτρα και η Λάρισα.

Σημειώνεται ότι λειτουργεί ήδη και το e-shop της αλυσίδας με ελληνική version. Μάλιστα όσοι μπαίνουν εκεί, διαπιστώνουν ότι η αλυσίδα έχει… ξεκινήσει δυναμικά την παρουσία της στην Ελλάδα, με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές. Για παράδειγμα, θα δεις ανδρικά t-shirts με τιμές που ξεκινούν από 2,99 ευρώ. ‘Η γυναικεία μπλουζάκια από μόλις 1,99 ευρώ.

Οσοι επιλέξουν να κάνουν αγορές μέσω του e-shop και όχι από το φυσικό κατάστημα, είναι χρήσιμο να τσεκάρουν τους χρόνους παράδοσης και το μεταφορικό κόστος (όπου υπάρχει). Δείτε αναλυτικά παρακάτω:

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 × 2 =