αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤα «Πολωνικά Jumbo» φτάνουν στα 30 καταστήματα στην Ελλάδα. Πότε ετοιμάζεται επέκταση και στα νησιά

Τα «Πολωνικά Jumbo» φτάνουν στα 30 καταστήματα στην Ελλάδα. Πότε ετοιμάζεται επέκταση και στα νησιά

Στην Καλαμάτα αναμένεται να ανοίξουν κατάστημα τα Pepco (φωτο) μέσα στις επόμενες ημέρες. Αυτό είναι το κατάστημα Νo30 της Πολωνικής αλυσίδας στην Ελλάδα. Με τον expansion manager της αλυσίδας να κάνει την σχετική ανάρτηση στο Linkedin.

Επόμενος στόχος για την Pepco μέσα σε αυτή τη χρονιά είναι η επέκτασή της σε ακόμα περισσότερες περιοχές της χώρας. Υπάρχει προγραμματισμένο το άνοιγμα καταστημάτων σε Κομοτηνή και Πτολεμαϊδα, ενώ προς το καλοκαίρι θα ανοίξει ένα ακόμα κατάστημα στην περιοχή Ψηλά Αλώνια στην Πάτρα.

Για τους πρώτους μήνες του 2024 η εταιρεία έχει ρίξει το μεγαλύτερο βάρος της σε νέα καταστήματα στην Περιφέρεια. Χαρακτηριστικό είναι ότι πριν από λίγες ημέρες άνοιξε το νέο της κατάστημα στη Θεσσαλονίκη, στην περιοχή της Καλαμαριάς, ενώ στα τέλη του Φεβρουαρίου έγιναν τα εγκαίνια για ένα καινούργιο φυσικό σημείο πώλησης της Pepco στις Σάπες Ροδόπης.

Μέσα στο 2025 η αλυσίδα αναμένεται να κοιτάξει και προς… τα Ελληνικά νησιά, ανοίγοντας καταστήματα σε καλοκαιρινούς προορισμούς με έντονο τουριστικό ενδιαφέρον.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four − four =