αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤα πλεονεκτήματα του να δουλεύεις από οπουδήποτε με το laptop σου (και 6 χρήσιμα tips)

Τα πλεονεκτήματα του να δουλεύεις από οπουδήποτε με το laptop σου (και 6 χρήσιμα tips)

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι δουλεύουν εξ αποστάσεως. Αφού πολλές εταιρίες δίνουν πλέον αυτή τη δυνατότητα. Στην χώρα μας ίσως είμαστε λίγο πιο πίσω, όμως βλέπουμε όλο και περισσότερες Ελληνικές επιχειρήσεις να δίνουν αυτή τη δυνατότητα. Άλλωστε, οι νέες τεχνολογίες έχουν κάνει τα πράγματα πιο εύκολα. Μπορείς να δουλέψεις από το σπίτι σου ή κάποιον κοινόχρηστο χώρο, με μόνο εργαλείο το laptop και το smartphone σου. Και φυσικά μια καλή σύνδεση στο ίντερνετ.

Όπως έχουμε ξανά πει, σε αυτό το μοντέλο βασίστηκε και το It’s Possible για να αναπτυχθεί. Ξεκινώντας από ένα δωμάτιο σπιτιού στην Καλλιθέα. Και δουλεύοντας από διάφορα μέρη κατά καιρούς.

Φυσικά με αυτό το μοντέλο μπορούν να χτιστούν και ολόκληρες ομάδες. Με το κάθε μέλος να δουλεύει από διαφορετική τοποθεσία στον κόσμο.

Το παρακάτω γράφημα είναι ένα σύντομο… εγχειρίδιο για εσένα που σκέφτεσαι να δουλέψεις με αυτόν τον τρόπο. Θα δεις καταρχήν τα πλεονεκτήματα: Εξοικονομείς χρήματα που θα ξόδευες αν πήγαινες κάθε ημέρα σε ένα γραφείο, είσαι πιο συγκεντρωμένος και δεν έχεις γεωγραφικούς περιορισμούς ούτε για εσένα ούτε για άλλα άτομα που θα μπουν στην ομάδα. Στην συνέχεια θα δεις και 6 tips: Είναι απαραίτητο, για παράδειγμα, να βρεις ένα ή περισσότερα προγράμματα που θα βοηθούν στην καθημερινή επικοινωνία της ομάδας (Skype, Slack, FB Messenger κα). Ενώ είναι χρήσιμο να οργανώνεις και συχνά meetings.

https://images.lemonly.com/wp-content/uploads/2015/09/27123407/Tips-and-Tricks-for-working-from-home-remote-work-infographic-lemonly.jpg

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 × 1 =