αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤα νησιά Μπαρμπέιντος σε καλούν να δουλέψεις remote από εκεί. Με θέα την θάλασσα

Τα νησιά Μπαρμπέιντος σε καλούν να δουλέψεις remote από εκεί. Με θέα την θάλασσα

Σε μια ιδιαίτερα… δελεαστική κίνηση προχωρούν τα νησιά Μπαρμπέιντος. Θέλοντας να τονώσουν τον τουρισμό της περιοχής αλλά και να επενδύσουν στην remote εργασία, λανσάρουν ένα πρόγραμμα απασχόλησης αρκετά πρωτοποριακό και καινοτόμο.

Συγκεκριμένα η κυβέρνηση των νησιών προτείνει ένα καινούργιο πρόγραμμα εργασίας, με το όνομα «Barbados Welcome Stamp» το οποίο παρέχει την δυνατότητα διαμονής και εργασίας από τα νησιά της Καραϊβικής.

Όπως περιγράφει το Insider.com, θα συνδυάζετε διακοπές στην Καραϊβική και την εξ αποστάσεως εργασία από τα ξενοδοχεία και τους κοιτώνες σας! Η πρωθυπουργός του νησιωτικού συμπλέγματος, Μία Μότλεϊ, πρότεινε αυτό το πρόγραμμα εργασίας, εφόσον η σύντομη παραμονή στα νησιά είναι δύσκολο να επιτευχθεί λόγω της πανδημίας και κανείς τουρίστας δεν επιθυμεί να κάτσει για παραπάνω από 4-5 ημέρες.

Με αυτό το πρόγραμμα εργασίας, μπορείς να παραμείνεις εκεί ως 1 έτος.

«Δεν χρειάζεται να δουλεύετε από μέρη της Ευρώπης ή των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής ή της Λατινικής Αμερικής, αφού μπορείτε να έρθετε εδώ και να δουλέψετε για μερικούς μήνες», τόνισε η Μότλεϊ, η οποία συμβούλεψε όσους θέλουν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα «να έχουν τα μάτια και τα αυτιά τους ανοικτά, γιατί σύντομα η κυβέρνηση θα αποκαλύψει όλες τις λεπτομέρειες».

Όπως καταλαβαίνεις, εδώ ο όρος του Digital Nomad… πάει σε άλλο επίπεδο. Μήπως να ετοιμάσεις βαλίτσες;

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

twenty − fifteen =