αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤα μαθήματα που πρέπει να πάρεις από το «Κυνήγι της ευτυχίας» (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα μαθήματα που πρέπει να πάρεις από το «Κυνήγι της ευτυχίας» (ΒΙΝΤΕΟ)

Είναι ίσως μια από τις ταινίες που αξίζει να δει κάθε νέος επιχειρηματίας (και όχι μόνο). Το It’s Possible την έχει συμπεριλάβει και στη σχετική λίστα του ΕΔΩ. Μιλάμε για το «Κυνήγι της ευτυχίας» με τον Will Smith. Που περιγράφει την ζωή ενός ανθρώπου, ο οποίος προσπαθεί μέσα από μεγάλες δυσκολίες να φτάσει στην επαγγελματική επιτυχία. Και στο να έχει μια ευτυχισμένη ζωή γενικότερα.

Το παρακάτω βίντεο που έχει δημιουργήσει η FB Page «Mind Over Matter», θα δεις μερικά μαθήματα που μπορείς να πάρεις από την εν λόγω ταινία. Το βίντεο έχει γίνει viral, και παρουσιάζει κάποια στοιχεία που σίγουρα θα σου φανούν χρήσιμα στον δρόμο προς την δική σου επιτυχία.

Από την αρχή. Να βρεις την έμπνευση που θες, να πιστέψεις στο όραμα σου, χωρίς να αφήσεις κανέναν να σε αποθαρρύνει. Ακόμα κι αν χάσεις όλα όσα έχεις, είναι σημαντικό να μην τα παρατήσεις. Ούτε ο πρωταγωνιστής της ταινίας τα παράτησε, παρά τις μεγάλες δυσκολίες που βρήκε μπροστά του. Δούλεψε σκληρά, και κατάφερε να κάνει την μεγάλη ανατροπή. Φτάνοντας στον στόχο του.

Learn Life Lessons from The Pursuit of Happyness

The downs, the lows, the rock bottoms – is often the place where all hope is lost. Here's the story of Chris Gardner. The man, who never lost hope.Courtesy: Columbia Pictures

Gepostet von Mind Over Matter am Samstag, 17. März 2018

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

6 + seventeen =