αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤα κοινά ενδιαφέροντα, η εμπιστοσύνη και μη ξεχνάς… το όνομα του άλλου: 12 τρόποι για να σε συμπαθήσει κάποιος άνθρωπος

Τα κοινά ενδιαφέροντα, η εμπιστοσύνη και μη ξεχνάς… το όνομα του άλλου: 12 τρόποι για να σε συμπαθήσει κάποιος άνθρωπος

Το δίκτυο που έχεις δημιουργήσει γύρω σου, μπορεί να σε βοηθήσει σε κάθε πτυχή της ζωής σου. Το πιο δύσκολο δεν είναι να βρεις νέες επαφές. Ίσως το πιο δύσκολο κομμάτι του networking είναι να κάνεις τους άλλους ανθρώπους να σε συμπαθήσουν. Άλλωστε, οι πρώτες στιγμές που περνάμε μαζί με έναν άνθρωπο μπορούν να κάνουν την διαφορά. Κι αν φανείς αντιπαθητικός, μετά αυτό δύσκολα αλλάζει.

Ψυχραιμία. Για όλα υπάρχει τρόπος. Στο παρακάτω γράφημα της αμερικανικής QuidCorner θα δεις 12 απλούς τρόπους για να σε συμπαθήσει κάποιος. Είναι πράγματα που μπορεί να κάνει ο καθένας. Όταν γνωρίζεις κάποιος, είναι καλό να αναζητάς τα κοινά ενδιαφέροντα που ίσως έχετε, και να ανοίξεις συζητήσεις πάνω σε αυτά. Επίσης με κάθε ευκαιρία δείξει ότι εμπιστεύεσαι τον άνθρωπο που έχεις απέναντι σου. Α, και μην ξεχνάς το όνομα του- αυτό είναι κακό σημάδι. Δες όλους τους τρόπους παρακάτω.

https://assets.entrepreneur.com/images/misc/1533823292_get-people-to-like-you-infographic.jpg

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 × 4 =