αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΤα καταστήματα που συμμετέχουν στην Black Friday

Τα καταστήματα που συμμετέχουν στην Black Friday

Δυναμικό «μπάσιμο» βλέπουμε να κάνουν σχεδόν όλες οι μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων με ηλεκτρονικά είδη, για να μπουν στο concept της πολυσυζητημένης Black Friday. Με στόχο να προσφέρουν καλές προσφορές, για συγκεκριμένες ημέρες. Μάλιστα αναμένεται να συμμετέχουν και άλλα γνωστά ελληνικά καταστήματα, πέρα από το χώρο των γκάτζετ.

Τι είναι όμως η Black Friday; Γιορτάζεται παραδοσιακά την επόμενη της ημέρας των Ευχαριστών (Thanksgiving), την Παρασκευή δηλαδή μετά την 4η Πέμπτη κάθε Νοεμβρίου, αποτελώντας αφορμή για τρελές προσφορές στα καταστήματα και σηματοδοτώντας την έναρξη της χριστουγεννιάτικης περιόδου. Ξεκίνησε ως θεσμός από την Αμερική και σύντομα επεκτάθηκε. Σε πολλές χώρες, η μέρα αυτή φέρνει αναμονή από νωρίς έξω από τα μαγαζιά, ουρές, επεισόδια και καβγάδες για προϊόντα και φυσικά τιμές χώμα.

Φέτος, η χώρα μας μπαίνει σε αυτό το “χορό”, με τα καταστήματα Public να έχουν από νωρίς κάνει τη σχετική διαφήμιση και ήδη να έχουν ανακοινώσει τις πρώτες προσφορές τους που αφορούν το κομμάτι του gaming. Δείτε εδώ στο site των Public λεπτομέρειες.

Δεν είναι όμως η μόνη αλυσίδα που έχει ανακοινώσει ότι φέτος θα γιορτάσει τη Black Friday.

Χθες ανέβηκε και η σελίδα από τα καταστήματα Πλαίσιο μαζί με ένα διαφημιστικό teaser, με τους υπευθύνους να σημειώνουν ότι όσοι εγγραφούν στο σχετικό newsletter θα λάβουν πρώτοι τις προσφορές.

Επιπλέον, και τα καταστήματα MediaMarkt γιορτάζουν τη Black Friday από Πέμπτη μέχρι Κυριακή (24-27/11) όπου και, σύμφωνα με τη σχετική διαφημιστική καμπάνια, οι τιμές τα βάφουν μαύρα!

Όπως αναφέρει το Digitallife.gr, σκηνικό… Black Friday θα δούμε όμως και σε εμπορικά κέντρα και πολυκαταστήματα, όπως το εκπτωτικό χωριό McArthurglen Athens που έχει ήδη ανακοινώσει τις προσφορές του, το εμπορικό κέντρο River West, το εκπτωτικό πολυκατάστημα Factory Outlet, η δανέζικη αλυσίδα με είδη σπιτιού Jysk (με προσφορές έως τις 27/11 και τη… Cyber Monday), αλλά και τα καταστήματα GAP στις 25 και 26/11.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four × 3 =