αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤα Ελληνικά Coffee Island βραβεύτηκαν ως η Καλύτερη Αλυσίδα Καφέ της Νότιας Ευρώπης

Τα Ελληνικά Coffee Island βραβεύτηκαν ως η Καλύτερη Αλυσίδα Καφέ της Νότιας Ευρώπης

Η Coffee Island βραβεύτηκε τέταρτη φορά ως η Καλύτερη Αλυσίδα Καφέ της Νότιας Ευρώπης στα European Coffee Awards («Best Coffee Chain in Southern Europe») την Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2022 στο Λονδίνο, στη διάρκεια του European Coffee Symposium, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Το ετήσιο European Coffee Symposium είναι ένας θεσμός που συγκεντρώνει κάθε χρόνο τους leaders, ειδικούς, και φορείς της αγοράς καφέ -από όλο τον κόσμο- για να συμμετέχουν σε πολύ εμπνευστικές συζητήσεις για την εξέλιξη των αγορών και το μέλλον, ενώ ψηφίζουν τις καλύτερες μάρκες. Στις ψηφοφορίες των κατηγοριών βραβείων συμμετέχουν στελέχη εταιριών, παραγωγοί και διανομείς καφέ, εταιρίες χονδρεμπορίου, λιανικής, εξοπλισμού και άλλων προϊόντων, επιλέγοντας ανάμεσα στις 860 συμμετοχές.

Είναι η 4η φορά που η Coffee Island λαμβάνει το βραβείο «Best Coffee Chain in Southern Europe» στην τελευταία 5ετία διοργάνωσης του θεσμού και αποδεικνύει πως ο οργανισμός συνεχίζει να ξεχωρίζει μέσω της έμφασης στην ποιότητα και τη δημιουργία νέων τάσεων.

O Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος, CEO Coffee Island, δήλωσε σχετικά:

«Η τέταρτη βράβευση μας ως Best Coffee Chain in Southern Europe 2022 ανάμεσα σε πολυεθνικές και καθιερωμένες μάρκες Είναι μια ψήφος εμπιστοσύνης από ειδικούς, στελέχη και συναγωνιστές της διεθνούς αγοράς καφέ, καθώς και μια τεράστια επιβράβευση της Ελληνικής επιχειρηματικότητας η οποία ακολουθεί διεθνή στάνταρντ. Το βραβείο μας δίνει ώθηση και πάθος να συνεχίσουμε στο δρόμο της καινοτομίας, της ποιότητας και της βιώσιμης ανάπτυξης, υπηρετώντας πιστά το όραμα και τις αξίες του οργανισμού μας».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

18 + 13 =