αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤα δύο πράγματα που πρέπει να κάνεις κάθε βράδυ, για να είσαι παραγωγικός το επόμενο πρωί

Τα δύο πράγματα που πρέπει να κάνεις κάθε βράδυ, για να είσαι παραγωγικός το επόμενο πρωί

Είναι ένα κοινό χαρακτηριστικό που έχουν οι περισσότεροι πετυχημένοι επιχειρηματίες: Ξυπνούν πολύ νωρίς το πρωί. Και έτσι ξεκινούν την ημέρα τους πριν από τους άλλους.

Φυσικά αυτό δεν είναι τόσο απλό. Δεν είναι εύκολο να ξυπνάς νωρίς το πρωί, και μάλιστα να είσαι παραγωγικός. Διότι δεν έχει νόημα να σηκώνεσαι από το κρεβάτι και να… συνεχίζεις να κοιμάσαι όρθιος. Το αμερικανικό inc.com δημοσίευσε ένα ενδιαφέρον άρθρο. Σε αυτό παρουσιάζονται δύο πράγματα που πρέπει να κάνεις κάθε βράδυ, έτσι ώστε να μπορείς να ξυπνάς νωρίς το επόμενο πρωί και να είσαι παραγωγικός. Όπως θα διαπιστώσεις μάλιστα, πρόκειται για απλές κινήσεις που μπορεί να κάνει ο καθένας.

Πήγαινε για ύπνο νωρίς

Είναι αυτονόητο. Δεν γίνεται να ξυπνάς κάθε ημέρα νωρίς, αν κοιμάσαι αργά το προηγούμενο βράδυ. Δεν είναι καν συμβουλή- είναι απλά κοινή λογική. Προσπάθησε λοιπόν τα βράδια της εργάσιμης εβδομάδας να μπαίνεις στο σωστό mood για ύπνο. Κάνε χαλαρές δραστηριότητες, μείνε μακριά από το κινητό και τα emails- ίσως δες ένα επεισόδιο μιας σειράς. Κάπως έτσι, θα οδηγηθείς στο κρεββάτι του ύπνου πολύ πιο εύκολα.

«Καθάρισε» το μυαλό σου

Πολλοί άνθρωποι όντως πάνε νωρίς στο κρεββάτι, αλλά εκεί ξεκινά ένα άλλο πρόβλημα: Δεν μπορούν να κοιμηθούν. Ο βασικός λόγος που συμβαίνει αυτό -αν δεν υπάρχει άλλο πρόβλημα υγείας- είναι ότι δεν μπορούν να «απενεργοποιήσουν» τον εγκέφαλο τους. Δεν είναι εύκολο να κοιμηθείς αν σκέφτεσαι τις δουλειές που έχεις να κάνεις αύριο ή άλλα ζητήματα που «τρέχουν». Υπάρχει μια απλή λύση εδώ: Κράτα δίπλα στο κρεββάτι σου ένα σημειωματάριο και ένα στυλό. Γράψε εκεί τα πράγματα που έχεις να κάνεις αύριο. Έτσι θα τα «βγάλεις» από το μυαλό σου. Στην συνέχεια θα είσαι πολύ πιο χαλαρός, και θα είναι πιο εύκολο αν κοιμηθείς.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

12 + ten =