αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤα δύο καταστήματα που έχουν ανοίξει τα «Τουρκικά Zara» στην Αθήνα

Τα δύο καταστήματα που έχουν ανοίξει τα «Τουρκικά Zara» στην Αθήνα

Συνεχίζουν την επέκταση τους στην Ελλάδα τα LC Waikiki. Συνολικά 10 καταστήματα, με δύο από αυτά να είναι στην Αθήνα. Συγκεκριμένα, τα «Τουρκικά Zara», όπως τα αποκαλούν πολλοί, έχουν κατάστημα στο εμπορικό κέντρο River West επί της Λ. Κηφισού και στο Piraeus Retail Park στην Πειραιώς.

Το πρώτο κατάστημα LC Waikiki στην Ελλάδα άνοιξε το 2018 στο εμπορικό κέντρο Flamingo, στην Ξάνθη και έναν χρόνο αργότερα άνοιξε κατάστημα στη Θεσσαλονίκη, στο εμπορικό κέντρο Μακεδονία της Πυλαίας. Έκτοτε ενίσχυσε περαιτέρω τη θέση της στη Βόρεια Ελλάδα και επεκτάθηκε σε μεγάλες πόλεις όπως η Λάρισα, η Κόρινθος και η Πάτρα.

Έχοντας ξεκινήσει το 1988 από το Παρίσι, η LC Waikiki πέρασε το 1997 σε τουρκικά χέρια. Στόχος είναι μέσα στην επόμενη διετία να είναι μία από τις τρεις μεγαλύτερες φίρμες στον χώρο του ευρωπαϊκού ενδύματος, και χωρίς να τις κατονομάζει, θέλει να βρεθεί κοντά στις Inditex (Zara) και H&M.

Πρόκειται φυσικά για fast fashion αλυσίδα (έχει και είδη σπιτιού), με βασικό γνώρισμα τις χαμηλές τιμές. Η βασική νοοτροπία της εταιρίας είναι ότι η μόδα πρέπει να είναι προσβάσιμη από όλους, γι’ αυτό και το βασικό ρητό της είναι «Όλοι αξίζουν να ντύνονται καλά». Η εταιρία δραστηριοποιείται εδώ και 34 χρόνια, απασχολώντας 54 χιλιάδες υπαλλήλους σε σχεδόν 1200 καταστήματα σε 53 χώρες.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fifteen + 15 =