αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤα διεθνή βραβεία «Who is Who» διοργανώνονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Θέμα οι Γυναίκες Ηγέτες

Τα διεθνή βραβεία «Who is Who» διοργανώνονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Θέμα οι Γυναίκες Ηγέτες

Τα διεθνή βραβεία «Who is Who» διοργανώνονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019 στις 8 μ.μ., στο Περιστύλιο του Ζαππείου Μεγάρου στο Σύνταγμα.

Στόχος των βραβείων που θα απονεμηθούν φέτος για 1η φορά είναι η ανάδειξη των εξεχουσών Ελληνίδων και η ενίσχυση της δημιουργίας, της ικανότητας και του ήθους.

Πιο συγκεκριμένα, τα «WHO IS WHO International Awards Γυναίκες Ηγέτες» που διοργανώνονται από τον εκδότη του Who is Who, Δημήτρη Γκόρη, περιλαμβάνουν βραβεύσεις διαπρεπών Ελλήνων στην κατηγορία «Ελληνίδες Γυναίκες Ηγέτες Επιχειρήσεων και Ελληνίδων της Κοινωνικής προσφοράς» αλλά και εξέχουσες γυναίκες από το εξωτερικό με αναγνωρισμένη φιλελληνική δράση, όπως η παγκόσμια ακτιβίστρια Μονεγάσκη Leila Ghandi. Ο θεσμός των βραβείων WHO IS WHO International Awards «Γυναίκες Ηγέτες» θα βραβεύσει προσωπικότητες που έχουν διακριθεί στον τομέα τους. Οι πρώτες βραβεύσεις θα γίνουν στην κατηγορία της Γυναικείας Ηγεσίας σύμφωνα με την πρόσφατη ειδική έκδοση του Who is Who Γυναίκες Ηγέτες Επιχειρήσεων (womenleaders.gr).

Την εκδήλωση θα παρουσιάσει ο καταξιωμένος ηθοποιός Ρένος Χαραλαμπίδης.

Το βραβείο – γλυπτό έχει επιμεληθεί, αποκλειστικά για την τιμητική εκδήλωση βράβευσης «WHO IS WHO International Awards Γυναίκες Ηγέτες» η Ελληνίδα διεθνούς φήμης γλύπτρια Μαίρη Παπακωνσταντίνου και συμβολίζει τη «ΝΙΚΗ». Η κυρία Παπακωνσταντίνου έχει ασχοληθεί ιδιαίτερα με την αναπαράσταση της γυναικείας φύσης και της Ελληνίδας γυναίκας. Έργα της υπάρχουν στο Λευκό Οίκο των Η.Π.Α..

Ο θεσμός βραβείων WHO IS WHO International Awards «Γυναίκες Ηγέτες» τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, της Γραμματείας Οικογενειακής Πολιτικής & Ισότητας των Φύλων, της ΚΕΔΕ (Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας), της Περιφέρειας Αττικής , του Δήμου Αθηναίων, του Εθνικού Συμβουλίου Ελλάδος Ομίλων & Κέντρων για την UNESCO και του EAWC (Euro – American Women΄s Council).

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seven + six =