αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι «βουλιάζει» το εγχείρημα Σκλαβενίτη- Μαρινόπουλου και τι απαντά η εταιρία

Τα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι «βουλιάζει» το εγχείρημα Σκλαβενίτη- Μαρινόπουλου και τι απαντά η εταιρία

Αναστάτωση έχουν προκαλέσει στην αγορά οι πληροφορίες που θέλουν το εγχείρημα διάσωσης του Μαρινόπουλου από τον Σκλαβενίτη να κινείται σε τεντωμένο σκοινί. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι πωλήσεις των καταστημάτων του Μαρινόπουλου που εντάχθηκαν στην ομπρέλα του Σκλαβενίτη βρίσκονται στο κατώτατο όριο των στόχων που είχαν τεθεί, των 2,8 εκατ. ευρώ σε ημερήσια βάση, ανατρέποντας τον αρχικό σχεδιασμό και οδηγώντας σε αναθεώρηση το business plan.

Γίνεται μάλιστα λόγος για δάνειο ύψους 60 εκατ. ευρώ που έλαβε η οικογένεια Σκλαβενίτη μέσα στο καλοκαίρι αλλά και για την αναζήτηση στρατηγικού επενδυτή, ο οποίος θα ενισχύσει την προσπάθεια.

Πηγές της Σκλαβενίτης μιλώντας στο mononews.gr υπογραμμίζουν πως σε αντίθεση με τα γραφόμενα όλα κινούνται βάση σχεδίου και τονίζουν πως «δεν υπάρχει καμία ανησυχία στη διοίκηση».

Υπογραμμίζουν μάλιστα πως οι πωλήσεις των καταστημάτων μετά την αποκατάσταση της τροφοδοσίας τους πηγαίνουν πολύ καλά, με αποκορύφωμα τον περασμένο Αύγουστο που «ήταν ένας καταπληκτικός μήνας».

«Οι Αθηναίοι στις καλοκαιρινές τους διακοπές στην επαρχία εμπιστεύθηκαν τα καταστήματα Σκλαβενίτη για τις αγορές τους, καθώς γνωρίζουν την ποιότητα και τις τιμές που προσφέρει πολύ καλά», σημειώνουν οι ίδιες πηγές.

Ξεκαθαρίζουν ακόμη ότι δεν υπάρχει επιπλέον χρηματοδότηση πέραν αυτής που έχει ήδη λάβει η εταιρεία στο πλαίσιο της συμφωνίας με τους πιστωτές και διαψεύδουν ότι επίκειται πώληση περισσότερων σημείων, πέραν όσων προβλέπει η απόφαση της Επιτροπής Ανταγωνισμού (περίπου 20).

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 × 3 =