αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤα βρίσκει… σκούρα η Uber: Κίνηση- ματ από την ανταγωνίστρια Ola

Τα βρίσκει… σκούρα η Uber: Κίνηση- ματ από την ανταγωνίστρια Ola

Η εταιρεία μίσθωσης ταξί Ola και η αυτοκινητοβιομηχανία Mahindra & Mahindra Ltd ανακοίνωσαν τη στρατηγική τους συνεργασία.

Η «συμμαχία» των δύο εταιρειών έχει ως στόχο την αύξηση του στόλου του Ola σε 40.000 αυτοκίνητα μέσα στα επόμενα δύο χρόνια, ώστε να ανταποκριθεί στις διαρκώς αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς της Ινδίας.

Επιπλέον, η Mahindra είναι πιθανό να προσφέρει leasing αυτοκινήτων, χρηματοδότηση και ασφάλιση αυτοκινήτων στην Ola ως μέρος της συμφωνίας σύμφωνα με δημοσίευμα του CNBC TV 18, παρόλο που οι δυο εταιρείες δεν έχουν προβεί σε σχόλια.

Όπως σημειώνει το Fortune Greece, πρόκειται για κίνηση «ματ» απ’ τη πλευρά της Ola, σε μια προσπάθεια να «χτυπήσει» την Uber η οποία διακαώς προσπαθεί να κερδίσει μερίδιο της αγοράς. Να σημειωθεί πώς η αγορά ταξί της Ινδίας αξίζει σήμερα 12 δισ. δολάρια.

Πέρυσι, η Uber δεσμεύτηκε να επενδύσει 1 δισ. δολάρια στις λειτουργίες της στην Ινδία για να μειώσει τη δυναμική της Ola. Λίγο μετά, η Uber ανακοίνωσε ότι έλαβε 100 εκατομμύρια δολάρια χρηματοδότηση από την Τata Opportunity Fund. Τον περασμένο μήνα, επίσης, η μητρική της Tata Motors -Tata Group, έγινε η πρώτη ινδική αυτοκινητοβιομηχανία που συνεργάστηκε με την Uber

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fifteen − one =