αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Τα βρήκαν» για την χρηματοδότηση της Creta Farm- Ποια είναι τα επόμενα βήματα

«Τα βρήκαν» για την χρηματοδότηση της Creta Farm- Ποια είναι τα επόμενα βήματα

«Λευκός καπνός» βγήκε μετά από συνάντηση εκπροσώπων των πιστωτικών ιδρυμάτων με τον πρόεδρο, διευθύνοντα σύμβουλο αλλά και μεγαλομέτοχο της Creta Farm Μάνο Δομαζάκη.

Πληροφορίες του Euro2day.gr, αναφέρουν ότι μετά το ραντεβού τα τραπεζικά ιδρύματα, αφού προηγηθούν οι απαραίτητες εγκρίσεις των συμβουλίων τους, τις αμέσως επόμενες μέρες, θα προχωρήσουν στην ενδιάμεση χρηματοδότηση της εταιρείας ώστε η διαδικασία ευρέσεως νέου επενδυτή να ολοκληρωθεί με την αλλαντοβιομηχανία εν λειτουργία.

Παράλληλα, ο Μάνος Δομαζάκης θα προχωρήσει σε ενεχυρίαση των μετοχών του (προϋπόθεση που έθεταν μετ’ επιτάσεως οι τράπεζες για να ανοίξουν την κάνουλα της χρηματοδότησης), αλλά και σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, ως επικεφαλής της διοίκησης, προκειμένου να εισέλθει ο νέος επενδυτής χωρίς καθυστερήσεις.

Η εξέλιξη αυτή μπορεί να αποτελέσει το τέλος στο σήριαλ της συνέχισης ή μη της παραγωγικής λειτουργίας της Creta Farm, με κερδισμένους εργαζόμενους, προμηθευτές, μικρομετόχους αλλά και την ίδια την εταιρεία, σχολιάζουν πηγές με γνώση των εξελίξεων.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 × 5 =