αρχικηVIRALΤα αδέρφια Αντετοκούνμπο έκαναν… cancel τον Κοψιάλη (Εικόνα)

Τα αδέρφια Αντετοκούνμπο έκαναν… cancel τον Κοψιάλη (Εικόνα)

Στις αρχές Ιανουαρίου έγινε γνωστό ότι τα αδέρφια Αντετοκούνμπο μαζί με τον γνωστό influencer, Αλέξανδρο Κοψιάλη, θα κληρώσουν ένα σπίτι αξίας 100.000+ ευρώ, μέσα από τα accounts τους στα social media.

Τώρα η συνεργασία των δύο πλευρών λήγει πρόωρα. Όπως έγινε γνωστό το βράδυ της Παρασκευής η από κοινού συνεργασία των αδερφών Αντετοκούνμπο και του Αλέξανδρου Κοψιάλη στην προώθηση της κλήρωσης για το επιπλωμένο σπίτι με θέα την Ακρόπολη έλαβε τέλος.

Συγκεκριμένα, στον λογαριασμό των Antetokounbros στο Instagram ανέβηκε το ακόλουθο σχόλιο: «Από εδώ και στο εξής το GIVEAWAY για το σπίτι στην Αθήνα είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ υπόθεση των Antetokounbros. Οι ως τώρα συμμετοχές θα παραμείνουν ενεργές. Θα σας ενημερώσουμε σύντομα για τον τρόπο συμμετοχής στον διαγωνισμό μέσα από τις πλατφόρμες μας και για την ημερομηνία της κλήρωσης. Να είστε όλοι καλά». 

Την ίδια ώρα ο Αλ. Κοψιάλης μέσα από δική του ανάρτηση είπε ότι «όλο αυτό γίνεται με απεριόριστο σεβασμό στην οικογένεια η οποία μας έχει κάνει μόνο περήφανος σε ολόκληρο τον κόσμο και ντρέπομαι ειλικρινά που χρειάστηκε να βγω να εξηγήσω κάτι τέτοιο διότι το όνομα των παιδιών, που δεν φταίει σε τίποτα, βρέθηκε να τουιτάρει δίπλα σε λέξη βιασμός και Θεσσαλονίκη. Και επειδή όλο αυτό γίνεται εξαιτίας του ότι μπλέχθηκε αδίκως το όνομά μου μέσα σε όλο αυτό, πήραμε από κοινού την απόφαση να συνεχίσει ο διαγωνισμός κανονικά διότι θα ήταν άδικο προς όλους όσους έχουν λάβει συμμετοχή από το προφίλ των παιδιών».

Μάλιστα, καταλήγοντας τόνισε ότι «όσον αφορά για τα υπόλοιπα θέλω να κάνετε υπομονή 24 ώρες και με το που κατέβουν αυτά τα στόρι θα επανέλθω».

271580329_1100392844144865_4594755540032429602_n

Το #cancel_kopsialis

Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης, έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων εις βάρος του, μετά τα όσα είπε σε βίντεο, σχολιάζοντας την υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα στη σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη.

Η τοποθέτηση του influencer για την υπόθεση βιασμού και την εμπλοκή του ονόματος γνωστού επιχειρηματία, άνοιξε τον ασκό του Αιόλου, καθώς είπε σε βίντεό του, πως ο επιχειρηματίας που κατηγορείται ότι εμπλέκεται στην υπόθεση, έλειπε από την Ελλάδα.

Έτσι, ξεκίνησε το #cancel_kopsialis στο Twitter, το hashtag που κάποια στιγμή έφτασε και στην κορυφή των trends στην Ελλάδα, με τον κόσμο να τον κατηγορεί πως έσπευσε να υπερασπιστεί τους φίλους του- άλλωστε ο ίδιος έχει τονίσει ότι γνωρίζεται προσωπικά με τον επιχειρηματία.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two × 5 =