αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤα Αγγλικά Primark ετοιμάζουν «απόβαση» στην Ελλάδα. Και δημιουργούν ανταγωνισμό σε ZARA και H&M

Τα Αγγλικά Primark ετοιμάζουν «απόβαση» στην Ελλάδα. Και δημιουργούν ανταγωνισμό σε ZARA και H&M

Ένα νέο brand ένδυσης αναμένεται να δούμε στην Ελλάδα. Η Primark, μία από τις μεγαλύτερες ξένες λιανεμπορικές αλυσίδες, η οποία δραστηριοποιείται κυρίως στον κλάδο της ένδυσης – υπόδησης χαμηλού κόστους, «κοιτά» προς την χώρα μας.

H Primark έχει ενδιαφερθεί να αναπτύξει κατάστημα χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων στο Ελληνικό – οι πληροφορίες της Καθημερινής λένε ότι ζήτησε χώρο 10.000 τμ – και συγκεκριμένα στο ένα εκ των δύο εμπορικών κέντρων που σχεδιάζεται να αναπτυχθεί εκεί ή στον περιβάλλοντα χώρο του, σε αυτό που θα βρίσκεται επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης.

Αρμόδιες πηγές υποστηρίζουν ότι τόσο με την Primark όσο και με άλλες μεγάλες λιανεμπορικές αλυσίδες που έχουν ενδιαφερθεί να αναπτύξουν καταστήματα στο Ελληνικό δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα κάποια συμφωνία, καθώς θα πρέπει να προηγηθεί το οικονομικό κλείσιμο της συναλλαγής για την παραχώρηση του Ελληνικού στη Lamda Development.

Αν πάντως η γνωστή αλυσίδα έρθει στην Ελλάδα, θα βάλει δύσκολα… σε άλλα γνωστά brands όπως τα ZARA και τα H&M.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × 5 =