αρχικηVIRALΤα «άγνωστα» νησιά της Χαλκιδικής στα οποία κάνουν πολυτελείς διακοπές οι Βορειοελλαδίτες (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα «άγνωστα» νησιά της Χαλκιδικής στα οποία κάνουν πολυτελείς διακοπές οι Βορειοελλαδίτες (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα ακόμα εντυπωσιακό βίντεο ανέβηκε στο ελληνικά YouTube κανάλι Haanity. Αυτή τη φορά βλέπουμε κάποια «άγνωστα» νησιά στη Χαλκιδική, στα οποία μπορείς να νιώσεις… μεγιστάνας για μια ημέρα.

Τι σημειώνουν οι δημιουργοί του βίντεο:

Απολαύστε μια πτήση πάνω από τα νησάκια Περιστέρι και Ελιά που βρίσκονται μια ανάσα από το δεύτερο πόδι της Χαλκιδικής, στο ύψος της Βουρβουρούς.

Αποτελούν ένα πανέμορφο σύμπλεγμα νησιών με τιρκουάζ νερά, ιδανικά για κολύμπι, διπλές παραλίες και μικρές “μπλε λίμνες” που θα εντυπωσιάσουν και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη.

Εδώ και πολλά χρόνια τα νησάκια είχαν ανακαλυφθεί και οικοδομηθεί από επιφανείς ΒορειοΕλλαδίτες, οι οποίοι τα επέλεξαν ως θέρετρά τους για τους καλοκαιρινούς μήνες.

Με την τουριστική ανάπτυξη της Σιθωνίας και ειδικότερα της Βουρβουρούς, αυτοί οι μικροί “παράδεισοι” γίνονται ολοένα και πιο γνωστοί και εύκολα επισκέψιμοι.

Κατά τον 2ο Παγκ. Πόλεμ ο, από τα νησάκια αυτά φυγαδεύθηκαν περί τους 3.000 στρατιώ τες στη Μέση Ανατολή, με υποβρύχια. Χάρη στο ανάγλυφο της περιοχής, ευνοούνταν τέτοιες επιχειρήσεις καθώς υπάρχουν πολλοί ορμίσκοι- κρυσφήγετα.
Μπορείτε να φτάσετε εκεί με βάρκα που θα νοικιάσετε από τη Βουρβουρού (δεν απαιτείται δίπλωμα) και θα νιώσετε “μεγιστάνες” έστω και για μία ημέρα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three + 6 =