αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΤΑΙΠΕΔ: Ανακήρυξε πλειοδότη για την αξιοποίηση του ακινήτου στην περιοχή Σάνη Χαλκιδικής- Έναντι 8,6 εκατ. ευρώ

ΤΑΙΠΕΔ: Ανακήρυξε πλειοδότη για την αξιοποίηση του ακινήτου στην περιοχή Σάνη Χαλκιδικής- Έναντι 8,6 εκατ. ευρώ

Την εταιρεία “Σάνη Μονοπρόσωπη Ανώνυμος Εταιρεία Αναπτύξεως και Τουρισμού” ανακήρυξε το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ – κατά τη συνεδρίαση του την Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2024 – ως πλειοδότη στον διαγωνισμό για την αξιοποίηση του Ακινήτου στην περιοχή Σάνη, Δήμου Κασσάνδρας, Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής, έναντι συνολικού τιμήματος ύψους 8,6 εκατ. ευρώ.

Ως Ακίνητο νοείται το γεωτεμάχιο συνολικής επιφάνειας 276.492,70 τ.μ., το οποίο αποτελεί το αυτοτελές, νότιο τμήμα της έκτασης συνολικής επιφάνειας 915.099,72 τ.μ..

Βρίσκεται στη θέση “Μετόχι Σταυρονικήτα”, στην περιοχή Σάνη, εκτός των ορίων της Δημοτικής Ενότητας του Δήμου Κασσάνδρας της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, περιοχή που συνιστά το “Αγρόκτημα Αγροτικού Σωφρονιστικού Καταστήματος Κασσάνδρας”.

Η διαγωνιστική διαδικασία για την αξιοποίηση του Ακινήτου πραγματοποιήθηκε σε μία φάση και το Οικονομικό Αντάλλαγμα θα καταβληθεί εφάπαξ.

Ο φάκελος του διαγωνισμού θα υποβληθεί στο Ελεγκτικό Συνέδριο για προσυμβατικό έλεγχο.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

thirteen + 9 =