αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Τίτλοι τέλους» σε δύο κεντρικά καταστήματα της ιστορικής αλυσίδας Καλογήρου

«Τίτλοι τέλους» σε δύο κεντρικά καταστήματα της ιστορικής αλυσίδας Καλογήρου

«Λουκέτο» μπήκε σε δύο καταστήματα της γνωστής αλυσίδας Καλογήρου, που δραστηριοποιείται στα υποδήματα. Το ένα κατάστημα που έκλεισε βρισκόταν στο Golden Hall και το άλλο στο εμπορικό κέντρο The Mall Athens. Η εταιρία αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν στην αγορά, είναι σε αναζήτηση επενδυτή που θα εξυγιάνει τα οικονομικά της.

Σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Ιδιωτικών Υπαλλήλων αναφέρει:

“Ο ιστορικής σημασίας Σύλλογός μας, που ιδρύθηκε το 1893 και απέκτησε για πρώτη φορά νομική προσωπικότητα το έτος 1921, μετρώντας 124 χρόνια δράσης στον κλάδο των Ιδιωτικών Υπαλλήλων, του Εμπορίου και των Υπηρεσιών, εκφράζει την έντονη ανησυχία του για το μέλλον των εκατοντάδων εργαζομένων στις επιχειρήσεις της οικογένειας Λεμονή (Καταστήματα Καλογήρου), η οποία προχώρησε σε κλείσιμο των καταστημάτων σε Mall και Golden Hall.

Προσφάτως μάλιστα είχε προχωρήσει στην ίδρυση νέας εταιρίας Holdings, η οποία συγχωνεύθηκε με την υπάρχουσα Α.Ε, ενώ αμφίβολο είναι αν στην προκειμένη περίπτωση τηρήθηκαν οι νόμιμες διαδικασίες πριν από την πραγματοποίηση της συγχώνευσης, για διαβούλευση με τους εκπροσώπους των εργαζομένων του, που θίγονται από μια τέτοια επιχειρηματική απόφαση και αλλαγή (Π.Δ. 178/2002).

Ο Σύλλογος παρακολουθεί την εξέλιξη της υπόθεσης και αναλαμβάνει άμεσα δράση, ώστε οι εργαζόμενοι – μέλη μας να διασφαλιστούν, ενώ καλεί την εργοδοσία να διασφαλίσει τις θέσεις εργασίας και τα δικαιώματά τους.

Καλούμε τους συνάδελφούς μας εργαζόμενους στα ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ, να απευθύνονται άμεσα στην ειδική φόρμα καταγγελιών που υπάρχει στη σελίδα www.idiotikoi.gr, ενημερώνοντάς μας για κάθε νέα εξέλιξη. Εννοείται ότι ανωνυμία των καταγγελλόντων θα προστατεύεται.

Ο όμιλος της οικογένειας Λεμονή διαθέτει περί τα 70 σημεία πώλήσης καθώς εκτός από την κατασκευή των γνωστών υποδημάτων «Καλογήρου», εισάγει σχεδόν όλα τα ισχυρά brand names της παγκόσμιας αγοράς του υποδήματος όπως Prada, Tod’s, Yves Saint Laurent Rive Gauche, Dolce & Gabbana, Sergio Rossi, Casadei, Giuseppe Zanotti”.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one × 3 =