αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤίποτα δεν την σταματά: Η Amazon απέτυχε στο πρώτο της «μπάσιμο» στα smartphones, τώρα όμως φαίνεται ότι επιστρέφει

Τίποτα δεν την σταματά: Η Amazon απέτυχε στο πρώτο της «μπάσιμο» στα smartphones, τώρα όμως φαίνεται ότι επιστρέφει

Μετά τη σειρά smartphones με την ονομασία Fire η Amazon φαίνεται ότι θέλει να ξαναδοκιμάσει την τύχη της δημιουργώντας τη σειρά… Ice, με λειτουργικό σύστημα Android της Google.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει σε δημοσίευμά της η ιστοσελίδα Gadget 360, η Amazon παρά την ουσιαστική αποτυχία του Fire Phone, θα επιχειρήσει να φτάσει στην επιτυχία από άλλο δρόμο λανσάροντας τη νέα σειρά Ice, τα οποία θα υποστηρίζουν όλη τη γκάμα υπηρεσιών και εφαρμογών της Google, συμπεριλαμβανομένου και του Play Store.

Ενώ η σειρά Fire είχε στόχευση κυρίως προς την αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών, η σειρά Ice φέρεται να στοχεύει τις αναδυόμενες αγορές όπως η Ινδία. Σε επίπεδο τεχνικών χαρακτηριστικών, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, το αρχικό μοντέλο της σειράς Ice θα διαθέτει οθόνη 5,2 έως 5,5 ιντσών, μνήμη RAM 2GB, εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο στα 16GB, αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος στην πλάτη και επεξεργαστή Snapdragon 435 στο εσωτερικό του. Μία τέτοια συσκευή θα κοστίζει περίπου 93 δολάρια, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του Gadget 360.

Εάν οι φήμες και τα δημοσιεύματα αποδειχθούν αληθινά η Amazon θα έχει την ευκαιρία να διεισδύσει δυναμικά στις ανερχόμενες αγορές. Ήδη, όπως αναφέρει το Verge, η Google επιχειρεί να προωθήσει τις συσκευές Android στα χέρια «ενός δισεκατομμυρίου ανθρώπων» μέσω πρωτοβουλιών όπως τα Android Go και Android One. Ενδεχομένως η Amazon να βλέπει μία μεγάλη ευκαιρία, εκμεταλλευόμενη τις κινήσεις της Google.

Πηγή: Pestaola.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fourteen − two =