αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤέσσερις online καριέρες που μπορείς να ξεκινήσεις τώρα με (σχεδόν) καθόλου χρήματα

Τέσσερις online καριέρες που μπορείς να ξεκινήσεις τώρα με (σχεδόν) καθόλου χρήματα

Μπορεί αυτή τη στιγμή να μην έχεις δουλειά ή να είσαι σε μια θέση που δεν σου αρέσει. Και τι μπορείς να κάνεις τώρα; Στην digital εποχή που ζούμε, τα δεδομένα είναι λίγο πιο εύκολα. Μπορείς να ξεκινήσεις μια online καριέρα από το δωμάτιο του σπιτιού σου. ‘Η έστω να πειραματιστείς σε πρώτη φ΄ραση.

Με (σχεδόν) καθόλου χρήματα. Είναι αρκετές οι ιδέες που δεν χρειάζονται κάποιο αρχικό μπάτζετ για να υλοποιηθούν. Αρκεί να έχεις κάποιες βασικές γνώσεις ή να είσαι διατεθειμένος να μάθεις πράγματα.

Καλή η θεωρία, ας κάνουμε όμως τώρα το τοπίο λίγο πιο συγκεκριμένο. Ποιες επιλογές έχει κάποιος που θέλει να ξεκινήσει μια online καριέρα; Το It’s Possible παρουσιάζει 4 καλές ιδέες.

1# Freelance δημιουργός περιεχομένου. Σίγουρα θα έχεις δει τέτοιες αγγελίες τα τελευταία χρόνια. Πολλές εταιρίες, πλατφόρμες και sites θέλουν δημιουργούς περιεχομένου. Πάνω σε διάφορες θεματολογίες. Μπορείς να βρεις αυτή που σου ταιριάζει.

2# Πωλήσεις στο eBay. Αν έχεις πράγματα που δεν χρειάζεσαι (ή μπορείς να βρεις άλλα που έχουν αξία), τότε μπορείς να έχεις υποψήφιους αγοραστές από όλα τα μέρη του κόσμου. Δεν χρειάζεται καν να φτιάξεις δικό σου e-shop. Αρκεί το eBay.

3# Vlogger. Είναι κάτι σαν τους Bloggers που έχουμε ξανά μιλήσει. Αλλά εστιάζει στα βίντεο. Φτιάχνεις το κοινό σου, δημιουργείς βίντεο και στην συνέχεια έχεις πιθανότητες να κλείσεις συμφωνίες με διάφορα brands. Και φυσικά να πληρωθείς για το προμοτάρισμα που θα κάνεις σε προϊόντα και υπηρεσίες.

4# Online μαθήματα. Αν έχεις δεξιότητες ή ξένες γλώσσες που μπορείς να τις διδάξεις σε άλλους, εδώ είναι η ευκαιρία σου. Κάνε online μαθήματα, και βγάλε χρήματα. Πάλι μπορείς να έχεις παγκόσμιο κοινό, πάλι μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα social media για να διαδόσεις την φήμη σου. Και πλατφόρμες τύπου Skype θα σε βοηθήσουν στο πρακτικό κομμάτι

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 + 13 =