αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤέσσερις τρόποι για να μαζέψεις περισσότερα likes στην Facebook Page σου (χωρίς να ρίξεις χρήματα)

Τέσσερις τρόποι για να μαζέψεις περισσότερα likes στην Facebook Page σου (χωρίς να ρίξεις χρήματα)

Το έχουμε ξανά πει: Αν είσαι επιχειρηματίας, startupper ή freelancer, δεν γίνεται να ην χρησιμοποιείς το Facebook, για να αναπτύξεις το κοινό σου. Είναι εκεί όπου θα χτίσεις την δική σου κοινώτητα, και στην συνέχεια θα έχεις ένα «σταθερό« κοινό με το οποίο θα μοιράζεσαι τα επαγγελματικά νέα σου, τις συμβουλές σου και τις νέες προσφορές σου.

Μια καλή επιλογή, είναι η Facebook Pages. Οι οποίες μπορεί να έχουν «αποδυναμωθεί» λόγω των αλλαγών που έκανε στον αλγόρυθμο του το FB, ωστόσο παραμένουν μέσα στο παιχνίδι. Μπορείς να ξεκινήσεις δωρεάν και στην συνέχεια να αρχίσεις να μαζεύεις likes. Φυσικά αν έχεις ένα μπάτζετ να επενδύσεις, όλα μπορούν να γίνουν πιο γρήγορα. Τώρα όμως θα δούμε 4 τρόπους για να προσελκύσεις περισσότερα likes χωρίς να ρίξεις χρήματα.

1# Η Σελίδα σου πρέπει να είναι εύκολο να βρεθεί. Καταρχήν δες το όνομα που θα δώσεις στην σελίδα σου και την περιγραφή που θα την συνοδεύει. Πρέπει να μπορεί να την βρει εύκολα κάποιος στην αναζήτηση.

2# Πόσταρε σωστό περιεχόμενο. Ανάλογα με την Σελίδα που έχεις φτιάξει, φρόντισε να ποστάσεις το σωστό περιεχόμενο που αφορά το κοινό σου. Κάνε αναρτήσεις που θα κάνουν το κοινό να σχολιάσει, να πατήσει Like και να κάνει κοινοποιήσεις. Ναι, θέλουμε μεγάλη αλληλεπίδραση.

3# Κάνε έναν διαγωνισμό. Σίγουρα δεν είναι ο πιο… ποιοτικός τρόπος για να βρεις Likes. Ωστόσο θα έχεις δει ότι οι διαγωνισμοί συνήθως γίνονται viral και φέρνουν νέο κόσμο στην Σελίδα σου. Φρόντισε το έπαθλο που θα δώσεις, να είναι σχετικό με την σελίδα σου.

4# Αλληλεπίδρασε με άλλα brands και Σελίδες. Δεν είσαι μόνο εσύ στο FB. Βρες άλλα brands, influencers και Σελίδες, με σκοπό να κάνεις ένα σχόλιο ή να πατήσεις ένα Like. Έτσι μπορεί και αυτοί να ανταποδώσουν στην συνέχεια, ενώ ακόμα και με την δική σου μόνο κίνηση θα σε δουν κι άλλοι χρήστες.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

ten + 15 =