αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤέσσερις τρόποι για να επενδύσεις στον εαυτό σου. Και να αλλάξεις την ζωή σου

Τέσσερις τρόποι για να επενδύσεις στον εαυτό σου. Και να αλλάξεις την ζωή σου

Ο Warren Buffett είπε κάποτε ότι η καλύτερη επένδυση που μπορείς να κάνεις ποτέ είναι στον εαυτό σου. Ο χρόνος και τα χρήματα που ξοδεύετε για τη βελτίωση του εαυτού σας δεν πάνε ποτέ χαμένα. Είτε μαθαίνετε πώς να κερδίζετε χρήματα στο διαδίκτυο, είτε εξερευνάτε νέους τρόπους για να αυξήσετε την οικονομική σας ασφάλεια, είτε βλέπετε ομιλίες TED για να διευρύνετε τις γνώσεις σας. Μην είστε τσιγκούνηδες όταν πρόκειται για την αυτοβελτίωση- γιατί σίγουρα θα αποδώσει στο τέλος.

Χρειάζεστε μερικές ιδέες για να ξεκινήσετε το ταξίδι σας και να γίνετε καλύτεροι; Εδώ είναι 4 τρόποι για να επενδύσετε στον εαυτό σας και να μεταμορφώσετε τη ζωή σας.

1. Αλλάξτε την αντίληψή σας για τον εαυτό σας

Το να έχετε μια αρνητική αυτο-αντίληψη μπορεί να έχει τεράστιο αντίκτυπο στη ζωή σας. Οι περιοριστικές πεποιθήσεις και η αυτοαμφισβήτηση είναι μερικοί από τους κύριους λόγους για τους οποίους πολλοί άνθρωποι δεν πετυχαίνουν ή δεν προσπαθούν ποτέ να κυνηγήσουν τα όνειρά τους. Αφιερώστε μια στιγμή και σκεφτείτε όλες τις αρνητικές σκέψεις που έχετε επαναλάβει στον εαυτό σας σε όλη σας τη ζωή. Πώς έχουν επηρεάσει αυτές οι σκέψεις τον τρόπο που ζείτε τη ζωή σας; Από εδώ και πέρα, δημιουργήστε μια νέα εικόνα του εαυτού σας μετατρέποντας αυτές τις αρνητικές σκέψεις σε θετικές και εκτιμήστε τις καλές σας ιδιότητες.

2. Εγγραφείτε για ένα διαδικτυακό μάθημα

Εάν θέλετε να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας στο Photoshop ή να μάθετε πώς να γράφετε κώδικα επαγγελματικά, αυτή είναι η τέλεια στιγμή για να ξεκινήσετε. Εφόσον έχετε σύνδεση στο Διαδίκτυο, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε ατελείωτο όγκο πολύτιμων πληροφοριών online. Για παράδειγμα, ιστότοποι όπως το Coursera και το Youtube είναι καταπληκτικοί πόροι για διαδικτυακή μάθηση. Με μερικά κλικ, μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε.

Θυμήσου και το άρθρο: Το Πανεπιστήμιο της Βοστώνης προσφέρει δωρεάν και online αυτά τα 17 μαθήματα του- Μπορείς να τα παρακολουθήσεις από το σπίτι σου.

3. Μάθετε από έναν μέντορα

Ανεξάρτητα από το στάδιο της ζωής σας στο οποίο βρίσκεστε αυτήν τη στιγμή, η συνεργασία με έναν μέντορα μπορεί να σας βοηθήσει να παραμείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας. Όχι μόνο μπορούν να σας καθοδηγήσουν προς τη σωστή κατεύθυνση, αλλά και να μεταμορφώσουν το όραμά σας, να σας προσφέρουν νέες ιδέες και να σας συνδέσουν με εκπληκτικούς πόρους. Εάν αισθάνεστε ότι δεν έχετε κίνητρα ή δεν είστε σίγουροι για το τι θέλετε να κάνετε στη ζωή, σκεφτείτε να βρείτε έναν μέντορα που θα σας βοηθήσει να πλοηγηθείτε σε αυτή τη διαδικασία.

4. Ξεκινήστε ένα παράλληλο project

Ο μισθός από μια δουλειά 9-5 σπάνια θα σας επέτρεπε να φτάσετε σε υψηλό εισόδημα. Γιατί να μην επιτύχετε οικονομική επιτυχία ενώ ασχολείστε με κάτι που σας αρέσει; Ξεκινήστε ένα παράλληλο project. Είτε πρόκειται για την έναρξη μιας επιχείρησης ηλεκτρονικού εμπορίου, είτε για ένα blog, είτε για την έναρξη ενός καναλιού στο YouTube. Υπάρχουν άπειροι τρόποι για να βγάλετε χρήματα και είναι βέβαιο ότι θα υπάρχει ένας εκεί έξω που να ταιριάζει με το πάθος και τις δεξιότητές σας.

Θυμήσου και το άρθρο: Έξι business projects που μπορείς να ξεκινήσεις με κάτω από 500 ευρώ | Του Γιάννη Μπελεγρίνη.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two + nine =