αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤέσσερις τρόποι για να βγάλεις χρήματα, από τον καναπέ του σπιτιού σου

Τέσσερις τρόποι για να βγάλεις χρήματα, από τον καναπέ του σπιτιού σου

Αν θέλεις να έχεις ένα παράλληλο εισόδημα, πλέον με τις νέες τεχνολογίες είναι πιο εύκολο. Δεν χρειάζεται απαραίτητα να αφήσεις την πρωινή δουλειά σου. Δεν χρειάζεται απαραίτητα να σηκωθείς από τον καναπέ σου ή να βγεις από το σπίτι σου. Ναι, καλά διάβασες. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι τα χρήματα θα έρθουν χωρίς να κάνεις τίποτα. Θα χρειαστεί να δουλέψεις. Σίγουρα όμως υπάρχουν επιλογές που δεν υπήρχαν παλαιότερα.

Τώρα θα δούμε 4 τρόπους για να βγάλεις χρήματα, από τον καναπέ του σπιτιού σου. Ήδη υπάρχουν άνθρωποι που το κάνουν.

1# Φτιάξε ένα site/blog. Μπορείς να ξεκινήσεις ακόμα και αύριο. Στόχος; Να πιάσεις μια καλή επισκεψιμότητα σε βάθος χρόνου και να έχεις έσοδα από διαφημίσεις. Όλα αυτά με μόνο εργαλείο το laptop σου και φυσικά ένα καλό wifi.

2# Airbnb. Η «μανία» έχει έρθει για να μείνει και στην Ελλάδα. Αν έχεις κάποιο ακίνητο σε κάποια τουριστική περιοχή (και όχι μόνο), ξέρεις τι πρέπει να κάνεις: Να το αναρτήσεις στο Airbnb και να φιλοξενείς τουρίστες. Τα έσοδα μπορεί να είναι πολύ μεγαλύτερα από τον μέσο μισθό στην Ελλάδα.

3# Βιντεοπαιχνίδια. Μπορεί να σου φαίνεται αστεία σαν ιδέα, αλλά το επαγγελματικό gaming έχει κάνει άλματα τα τελευταία χρόνια. Χαρακτηριστική η περίπτωση του 16χρονου Kyle «Bugha» Giersdorf. Ο οποίος βγήκε πρώτος στον solo διαγωνισμό Fortnite World Cup που έγινε πρόσφατα και κέρδισε 3 εκατ. δολάρια. Εντάξει, εμείς θα είμαστε χαρούμενοι και με λιγότερα χρήματα.

4# Vlogging. Το vlogging, τα βιντεάκια δηλαδή είναι ένας καλός τρόπος για να βγάλει κανείς χρήματα από το σπίτι του. Οι πετυχημένοι vloggers μπορούν να εξασφαλίσουν έναν πολύ καλό μισθό μόνο με τα βιντεάκια τους. H λογική και εδώ απλή: Φτιάχνεις βίντεο, προσπαθείς να μαζέψεις views, μετά κλείνεις deals με brands. Πλατφόρμες όπως το YouTube ή τα social media μπορούν να σε βοηθήσουν.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

15 − 3 =