αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤέσσερις τρόποι για να αντιμετωπίσεις τους ανθρώπους που σε ζηλεύουν

Τέσσερις τρόποι για να αντιμετωπίσεις τους ανθρώπους που σε ζηλεύουν

Σε προηγούμενο άρθρο μας, γράφαμε για τα 6 σημάδια που δείχνουν ότι κάποιος σε ζηλεύει (ακόμα κι αν δεν στο λέει).

Εάν τα πάτε καλά στη ζωή σας, είστε επιτυχημένοι, πλούσιοι ή διάσημοι ή έχετε κάτι που θέλει κάποιος άλλος, μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με την ζήλια. Η ζήλια δεν είναι ευχάριστο συναίσθημα. Δυστυχώς όμως είναι ένα συναίσθημα που όλοι βιώνουμε.

Το ερώτημα: Τι μπορείς να κάνεις για να αντιμετωπίσεις ένα τέτοιο άτομο; Εδώ είναι 4 συμβουλές.

1. Διαγράψτε τους

Αν οι ζηλιάρηδες σας καταδιώκουν… στα social media και αρχίσετε να έχετε αντιπαραθέσεις, κάντε τους να φύγουν. Όχι, βία. Διαγράψτε τους από το account σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αποκλείστε τους τους τη δυνατότητα να στέλνουν μηνύματα ή να σχολιάζουν οποιαδήποτε από τις αναρτήσεις σας.

Είναι τόσο απλό. Δεν θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε τοξικούς και ζηλιάρηδες «haters» αν δεν υπάρχουν στον ιντερνετικό κόσμο σας. Στην πραγματικότητα, δεν βλάπτει ποτέ να αφαιρέσετε κάποια άτομα από τη λίστα των φίλων σας για αρχή.

2. Αντιμετώπισε τους

Ένας άλλος τρόπος είναι να τους αντιμετωπίσετε κατά μέτωπο. Δεν πρέπει να είσαι αγενής ή πολύ συγκρουσιακός, αλλά απλώς να μιλάς. Εάν ένα άτομο που ζηλεύει είναι πρόθυμο να συζητήσει γιατί δεν σας συμπαθεί ή γιατί σας κάνει κριτική, τότε ίσως καταφέρετε να φτάσετε στη ρίζα του προβλήματος Αν και αυτή η μέθοδος δεν λειτουργεί πάντα, είναι μια αρχή. Δεν θα αγνοήσετε το πρόβλημα και θα το βάλετε κάτω από το χαλί για την επόμενη φορά.

3. Boostάρετε τον εαυτό σας

Όταν κάποιος σας μισεί χωρίς λόγο, υπενθυμίστε στον εαυτό σας ότι αυτός είναι το πρόβλημα, όχι εσείς. Είναι αυτοί που επινόησαν το σενάριο όπου είσαι… ο εχθρός.

Εάν έχετε μια καθαρή συνείδηση, τότε μπορείτε να νιώσετε απελευθερωμένοι κατά τη διάρκεια της επίθεσης τους. Συνέχισε να κάνεις αυτό που θες και προσπάθησε να αντισταθείς στην παρόρμηση να νιώσεις ενοχές που κάνεις κάποιον να νιώσει ζήλια.

4. Δημιουργήστε μια σύνδεση

Μερικές φορές το να περνάς χρόνο με ζηλιάρηδες τύπους, τους στέλνει ένα μήνυμα συμπόνιας. Αν ζηλεύουν εσάς ή κάτι που έχετε, τότε προσφερθείτε να μοιραστείτε το χρόνο σας ή κάτι άλλο πολύτιμο μαζί τους. Σε ορισμένες περιπτώσεις, αυτό τους βοηθά να καταλάβουν ότι είστε άνθρωποι όπως και εκείνοι, και είστε πρόθυμοι να θυσιάσετε χρόνο για να συνάψετε ειρήνη μαζί τους.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

10 − four =