αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤέσσερις συμπεριφορές που δείχνουν ότι κάποιος… δεν σε αντέχει (ακόμα κι αν δεν στο λέει)

Τέσσερις συμπεριφορές που δείχνουν ότι κάποιος… δεν σε αντέχει (ακόμα κι αν δεν στο λέει)

Όλοι επιθυμούμε να μας συμπαθούν, έτσι δεν είναι; Αλλά ας είμαστε ειλικρινείς, δεν συμβαίνει πάντα έτσι.

Μπορεί να αναρωτιέστε εάν κάποιος στη ζωή σας, σας συμπαθεί ειλικρινά ή αν απλά έχει μία «πρόσοψη» που δείχνει κάτι τέτοιο.

Εδώ είναι 4 συμπεριφορές που δείχνουν ότι κάποιος… δεν σε αντέχει (ακόμα κι αν δεν στο λέει).

1) Αποφεύγουν την οπτική επαφή

Είχατε ποτέ αλληλεπίδραση με κάποιον που απλά δεν μπορεί να σας κοιτάξει στα μάτια;

Ίσως έχεις έναν συνάδελφό μου που κάθε φορά που μιλάτε κοιτά παντού εκτός από εσένα. Στην αρχή, σκέφτηκες ότι ίσως είναι ντροπαλός ή νευρικός

Αλλά όσο περνούσε ο καιρός, έγινε σαφές – απλώς δεν σε συμπαθεί.

Είναι ένα λεπτό σημάδι, αλλά η αποφυγή της οπτικής επαφής μπορεί συχνά να υποδηλώνει δυσφορία ή έλλειψη ενδιαφέροντος για εσάς. Είναι σαν να προσπαθούν να ‘αποσυνδεθούν’ από την αλληλεπίδραση.

2) Δίνει κοφτές απαντήσεις

Αν ο άλλος απαντά σχεδόν… μονολεκτικά σε κάθε ερώτηση, ίσως κάτι δεν πάει καλά.

Αν κάποιος είναι σταθερά σύντομος μαζί σου, μπορεί να οφείλεται στο ότι κρυφά δεν σε αντέχει. Προσπαθούν να περιορίσουν την αλληλεπίδρασή τους μαζί σας στο ελάχιστο.

3) Φαίνονται πάντα πολύ… απασχολημένοι

Μπορεί να είναι ένας φίλος. Κάνατε παρέα συνέχεια, αλλά μετά, ξαφνικά, ήταν πάντα «πολύ απασχολημένος». Κάθε φορά του προτείνεις να συναντηθείτε, έχει έτοιμη μια δικαιολογία.

Στην αρχή, νόμιζες ότι απλώς περνούσε μια πολυάσχολη φάση. Αλλά καθώς οι εβδομάδες μετατράπηκαν σε μήνες, έπρεπε να αντιμετωπίσεις τη σκληρή πραγματικότητα – σε αποφεύγει.

Είναι δύσκολο να το καταπιείς, αλλά όταν κάποιος δεν σε αντέχει, συχνά κάνει τον εαυτό του να φαίνεται πιο απασχολημένος από ό,τι πραγματικά είναι. Θα βρουν δικαιολογίες για να αποφύγουν να περάσουν χρόνο μαζί σας ή ακόμα και να εμπλακούν σε μια απλή συζήτηση.

Είναι ο τρόπος τους να σας κρατούν σε απόσταση αναπνοής χωρίς να λένε ρητά ότι δεν θέλουν να είναι κοντά σας.

4) Σε διακόπτουν ή μιλούν πάνω σας

Έχετε πάει ποτέ σε μια συζήτηση όπου ο άλλος σας διακόπτει ή μιλάει συνεχώς πάνω σας; Είναι σαν να μην έχουν κανένα βάρος τα λόγια σας. Και ανυπομονούν να μιλήσουν.

Θα το δεις να συμβαίνει. Κάθε φορά που μιλάς, ο άλλος έχει… κάτι καλύτερο να πει. Και σε διακόπτει για να μιλήσει. Είναι απογοητευτικό και υποτιμητικό.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

16 − four =