αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤέσσερις πρωινές συνήθειες που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Πόσες από αυτές έχεις ήδη;

Τέσσερις πρωινές συνήθειες που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Πόσες από αυτές έχεις ήδη;

Το πως ξεκινάς την ημέρα σου παίζει ρόλο. Το έχεις παρατηρήσει; Εάν ξεκινήσεις τη μέρα σου με μια θετική και παραγωγική νότα, αισθάνεσαι μια αίσθηση ενθουσιασμού, υπερηφάνειας και ολοκλήρωσης. Και τότε αυτά τα συναισθήματα σου δίνουν δύναμη για όλη την υπόλοιπη ημέρα σου.

Πάρτε λοιπόν μια απόφαση να αναλάβετε τον έλεγχο των πρωινών σας και να βρείτε μια ρουτίνα που θα σας προετοιμάσει για την επιτυχία.

Τι ακριβώς σημαίνει αυτό; Το It’s Possible έφτιαξε μια ενδιαφέρουσα λίστα με 4 συγκεκριμένες πρωινές συνήθειες που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία και στην ανάπτυξη. Είναι πράγματα που όλοι μπορούμε να βάλουμε στο πρόγραμμα μας.

1# Ενυδάτωση. Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε κάθε πρωί είναι να ξεκινήσετε τη μέρα σας με το να πίνετε τουλάχιστον ένα ποτήρι νερό. Μετά από 6-8 ώρες χωρίς νερό, είναι απαραίτητο να ενυδατώσετε το σώμα σας όταν ξυπνάτε και να το ετοιμάσετε για την ημέρα που ξεκινά. Το σώμα σας αποτελείται κυρίως από νερό και πολλές φορές η σημασία του νερού παραβλέπεται. Η αφυδάτωση μπορεί να οδηγήσει σε κόπωση και πονοκεφάλους, οπότε η έναρξη της ημέρας με νερό μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη της αφυδάτωσης. Πιες νερό και θα έχεις περισσότερη ενέργεια και πιο καθαρή σκέψη. Είναι ένας τρόπος για να κάνει… restart ο οργανισμός μετά τον βραδινό ύπνο.

2# Άσκηση. Η άσκηση έχει τεράστια οφέλη, τόσο σωματικά όσο και ψυχικά. Το να ξεκινήσετε τη μέρα σας ακόμη και με 30 λεπτά κίνησης μπορεί να σας δώσει αυξημένη ενέργεια και ενδορφίνες. Είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να ξεκινήσετε τη μέρα σας με θετική νότα. Σκεφτείτε πόσο καταπληκτικά αισθάνεστε μετά την ολοκλήρωση μιας καλής προπόνησης.

3# Γράψε τους στόχους σου σε ένα χαρτί (ή ένα αρχείο Word). Ο καθένας έχει τον δικό του τρόπο καταγραφής. Πρέπει να βρεις αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα. Αλλά είναι σίγουρα καλό να καταγράφεις τους στόχους σου- είτε τους ημερήσιους είτε τους μακροπρόθεσμους. Αυτή η απλή συνήθεια θα σας κάνει πιο παραγωγικούς καθώς και να σας υπενθυμίσει ποιοι είναι οι στόχοι/ στόχοι σας, ώστε να παραμείνετε συγκεντρωμένοι σε αυτό που πρέπει να κάνετε.

4# Ξεκίνα με το πιο σημαντικό task. Πολλοί άνθρωποι τείνουν να αναβάλλουν το πιο σημαντικό task της ημέρας. Θα βρουν κάθε δικαιολογία για να το απωθήσουν. Το “αργότερα” γίνεται “αύριο”. Και κάπως έτσι, το τέλος της εβδομάδας έρχεται και η εργασία δεν είναι ακόμη ολοκληρωμένη. Ωστόσο, αν δώσετε προτεραιότητα στο πιο σημαντικό έργο σας και το ολοκληρώσετε το πρωί, σας δίνει μια αίσθηση πειθαρχίας και ολοκλήρωσης. Θα έχεις πετύχει μια σημαντική νίκη με το καλημέρα, που θα σου δώσει ώθηση για τη συνέχεια.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 × 1 =