αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤέσσερις λόγοι για τους οποίους βαριέσαι στη ζωή σου

Τέσσερις λόγοι για τους οποίους βαριέσαι στη ζωή σου

Ζούμε σε έναν κόσμο ατελείωτης ψυχαγωγίας. Σε οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, σε οποιαδήποτε πόλη στον κόσμο, μπορείτε να βρείτε κάτι να κάνετε. Τότε γιατί έχεις καταλήξει να είσαι… στον καναπέ και να βαριέσαι;

Το να βαριέσαι τη ζωή είναι ένα… χάπι δύσκολο να το καταπιείς και πολλοί άνθρωποι δεν ξέρουν τι να κάνουν με τον εαυτό τους όταν τους δίνεται ελεύθερος χρόνος. Με τόση τεχνολογία και άμεση ικανοποίηση στα χέρια μας, είναι απορίας άξιο να βαριέται κανείς, αλλά συμβαίνει και είναι πραγματικά δύσκολο για μερικούς ανθρώπους να το διαχειριστούν.

Αν βαριέσαι για μεγάλο χρονικό διάστημα, τότε πρέπει να δεις το γιατί συμβαίνει αυτό. Διότι στον κόσμο που ζούμε σίγουρα σου δίνονται ευκαιρίες να ξεφύγεις, αλλά δεν τις αξιοποιείς. Τώρα λοιπόν θα δεις 4 λόγους για τους οποίους βαριέσαι στη ζωή σου.

1# Απορρίπτεις συνεχώς προσκλήσεις για εξόδους. Παρά το γεγονός ότι βαριέσαι και δεν έχεις τίποτα να κάνεις, λες «όχι» σε προσκλήσεις για να βγεις έξω με φίλους. Αφού δεν έχεις κάτι καλύτερο να κάνεις, γιατί δεν αξιοποιείς την ευκαιρία για να δεις μερικούς ανθρώπους; Εάν δεν βλέπεις τους φίλους σου τουλάχιστον μια φορά ανά τακτά διαστήματα, όταν θα πας μετά να τους αναζητήσεις μια μέρα, μπορεί να μην είναι εκεί.

2# Δεν κάνεις καμία προσπάθεια για να συναντήσεις ανθρώπους έξω από τον κύκλο σου. Εδώ υπάρχει και ένα άλλο σενάριο: Να βγαίνεις έξω με κάποιους ανθρώπους, αλλά να είσαι συνεχώς… με τους ίδιους ακόμα και αν ο χρόνος μαζί τους δεν περνά διασκεδαστικά. Αν κάθεσαι στο ίδιο μπαρ με τους ίδιους 4 φίλους κάθε Παρασκευή βράδυ απλά κοιτάζοντας τα τηλέφωνά σας, θα συνεχίσεις να βαριέσαι. Προσπάθησε να γνωρίσεις και άλλους ανθρώπους και να βάλεις νέους φίλους στον κύκλο σου. Αλλιώς μάλλον θα βαριέσαι… για πάντα.

3# Πιστεύεις ότι είσαι καλύτερος από όλους τους άλλους. Ίσως να μην το καταλαβαίνετε, αλλά μπορεί να αποφεύγετε τους ανθρώπους, τα μέρη και τις άλλες εμπειρίες επειδή, κατά κάποιον τρόπο, νομίζετε ότι δεν τα χρειάζεστε για να είστε ευτυχισμένοι. Αν κοιτάξετε μια συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων ή γεγονότων και νομίζετε ότι δεν τα χρειάζεστε για να είστε ευτυχισμένοι, μπορεί να διαπιστώσετε ότι κάνετε λάθος. Οι άνθρωποι που έχουμε γύρω μας και οι συνήθειες που έχουμε χτίσει, παίζουν τον ρόλο τους.

4# Δεν είσαι διατεθειμένος να κάνεις πράγματα μόνος. Και ενώ κοιτάς τους άλλους με… περιφρόνηση, την ίδια στιγμή δεν είσαι έτοιμος ούτε να κάνεις πράγματα μόνος σου. Εάν πρέπει να περιμένετε κάποιον άλλο να σας διασκεδάσει, για να βγείτε για φαγητό, να δείτε μια παράσταση ή ακόμα και να κάνετε μια βόλτα στο πάρκο, ίσως… θα περιμένετε πολύ. Βάλε μέσα στο πρόγραμμα σου και πράγματα που μπορείς να κάνεις μόνος. Πρώτα από όλα πρέπει να απολάυσεις την παρέα με τον εαυτό σου. Χωρίς να μένεις μόνιμα στον καναπέ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί οι πετυχημένοι άνθρωποι απομακρύνονται από τους losers φίλους τους

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 × five =