αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤέσσερις «κρυφές» hot εφαρμογές που δεν θα βρεις στο Play Store (αλλά θα σου φανούν πολύ χρήσιμες)

Τέσσερις «κρυφές» hot εφαρμογές που δεν θα βρεις στο Play Store (αλλά θα σου φανούν πολύ χρήσιμες)

Είναι αλήθεια ότι οι περισσότεροι από τους χρήστες Android κατεβάζουν εφαρμογές από το Play Store. Εκεί υπάρχουν οι θεωρητικά πιο δημοφιλείς εφαρμογές, και μπορείς να τις κατεβάσεις γρήγορα και με ασφάλεια. Ωστόσο υπάρχουν και εφαρμογές που για διάφορους λόγους δεν βρίσκονται στο συγκεκριμένο store. Τέσσερις τέτοιες θα δούμε τώρα. Για να μπορείτε να εγκαταστήσετε τις παρακάτω εφαρμογές θα πρέπει πρώτα να πάτε στις «Ρυθμίσεις» της συσκευής να πατήσετε «Απόρρητο» και να ενεργοποιήσετε τις «Αγνωστες πηγές» που θα επιτρέπει την εγκατάσταση εφαρμογών από άγνωστες πηγές.

1# Humble Bundle: Το Humble Bundle σας επιτρέπει να πληρώσετε ότι θέλετε και να κάνετε λήψη πακέτων high-end παιχνιδιών στην Android συσκευή σας.Τα χρήματα που πληρώνετε μοιράζονται μεταξύ φιλανθρωπικών οργανώσεων, των προγραμματιστών και της ιστοσελίδας.

2# Terrarium TV: Αυτή η εφαρμογή είναι μια φανταστική πηγή για να βρίσκετε και να βλέπετε online τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές σειρές και ταινίες. Σας εφιστούμε την προσοχή να είστε ενήμεροι για τους νόμους της χώρας σας που σχετίζονται με το streaming (ροή περιεχομένου) και την προστασία πνευματικων δικαιωμάτων που τους διέπουν, ώστε να πάρετε το όποιο ρίσκο με δική σας ευθύνη.

3# Videoder: Το Videoder είναι ίσως η καλύτερη εφαρμογή για να κατεβάζουμε μουσική και video από το YouTube. Μέσω αυτής βρίσκεται το YouTube βίντεο που θέλετε και η εφαρμογή εμφανίζει μια ποικιλία μορφών στις οποίες μπορείτε να τα κατεβάσετε, συμπεριλαμβανομένων των 1.080p και MP3.

4# Transdroid: Για να διαχειριστείτε τα torrents σας από απόσταση. Υποστηρίζει και home servers και seedboxes. Μέσω του client, μπορείτε, μεταξύ άλλων, να προσθέσετε torrents, να τα ξεκινήσετε και να τα σταματήσετε, όπως και να ορίσετε προτεραιότητες.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 − one =