αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤέσσερις κινήσεις που κάνουν οι πολύ παρατηρητικοί άνθρωποι. Και βλέπουν περισσότερα πράγματα από τους υπόλοιπους

Τέσσερις κινήσεις που κάνουν οι πολύ παρατηρητικοί άνθρωποι. Και βλέπουν περισσότερα πράγματα από τους υπόλοιπους

Τι θα γινόταν αν σας έλεγαν ότι οι υπερδυνάμεις… δεν υπάρχουν μόνο στα κόμικς; Αυτό είναι σωστό. Μερικοί άνθρωποι έχουν πραγματικά μια εκπληκτική ικανότητα (που λίγο πολύ τους κάνει έναν πραγματικό υπερήρωα).

Ονομάζεται να είσαι υπερ-παρατηρητικότητα.

Σας δίνει τη δυνατότητα να παρατηρείτε και να απορροφάτε εξαιρετικά λεπτομερείς πληροφορίες από το περιβάλλον σας. Με άλλα λόγια, έχετε μια απίστευτη αντίληψη για το περιβάλλον σας, τους ανθρώπους γύρω σας και τα συναισθήματά τους και τυχόν πιθανούς κινδύνους ή κοντινές απειλές.

Ίσως είστε ένα από αυτά τα ιδιαίτερα άτομα. Εδώ είναι 4 τρόποι με τους οποίους οι υπερ-παρατηρητικοί άνθρωποι βλέπουν τον κόσμο διαφορετικά.

1) Μάρτερ της γλώσσας του σώματος

Γνωρίζατε ότι η πλειοψηφία της επικοινωνίας είναι μη λεκτική;

Μιλάμε για τη γλώσσα του σώματος, τις εκφράσεις του προσώπου, τη στάση του σώματος και την οπτική επαφή.

Δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι τα υπερ-παρατηρητικά άτομα είναι εξαιρετικά στο να συλλαμβάνουν αυτά τα μυστικά σήματα.

Τίποτα δεν τους διαφεύγει.

Οι άλλοι μπορεί να παραβλέψουμε ορισμένα πράγματα, αλλά οι υπερ-παρατηρητικοί άνθρωποι ξέρουν ακριβώς πού βρίσκονται. Θυμήσου και το άρθρο: Πέντε σημάδια που δείχνουν ότι κάποιος σε θαυμάζει (ακόμα κι αν δεν στο λέει).

2) Ανθρώπινοι ανιχνευτές ψεύδους

Όταν λέμε ψέματα, οι κόρες των ματιών μας διαστέλλονται, ο καρδιακός μας ρυθμός αυξάνεται και ιδρώνουμε περισσότερο.

Οι απλοί θνητοί δεν πιάνουν αυτές τις λεπτές ενδείξεις. Αλλά οι υπερ-παρατηρητικοί άνθρωποι χρησιμοποιούν την παράξενη ικανότητά τους να διαβάζουν τη γλώσσα του σώματος για να εντοπίσουν ψέματα από… ένα μίλι μακριά.

Δεν είναι μόνο αυτό. Το ψέμα απαιτεί περίπλοκη αφήγηση που μπορεί να αρχίσει να ξετυλίγεται καθώς αποκαλύπτονυται ασυνέπειες. Επομένως, για να εντοπίσετε έναν ψεύτη, πρέπει να έχετε εξαιρετική μνήμη.

Οι υπερ-παρατηρητικοί άνθρωποι τείνουν να αναπολούν συζητήσεις και καταστάσεις με απίστευτες λεπτομέρειες, καθιστώντας τους τέλεια εξοπλισμένους για να σας πιάσουν. Θυμήσου και το άρθρο: Τέσσερις απλές κινήσεις που δείχνουν ότι κάποιος σου λέει ψέματα: Εξηγεί μια expert της γλώσσας του σώματος.

3) Τους αρέσει να ακούν ενεργά

Σε όλους μας αρέσει να μιλάμε. Αλλά σε πόσους από εμάς αρέσει πραγματικά να ακούμε;

Οι υπερ-παρατηρητικοί άνθρωποι βλέπουν τα πράγματα διαφορετικά. Πραγματικά ΑΓΑΠΟΥΝ να ακούν. (Ακόμα και για αδιάφορα θέματα ή άναρθρους ομιλητές).

Η ενεργή ακρόαση σημαίνει να εστιάετε στη στιγμή, να δίνετε την πλήρη προσοχή σας στον ομιλητή και να κάνετε σχετικές follow-up ερωτήσεις ή να τον παρακινείτε να συνεχίσει.

Περιλαμβάνει επίσης άφθονη οπτική επαφή, νεύματα επιβεβαίωσης και σίγουρα όχι διακοπές!

4) Μπορούν να διαβάσουν το δωμάτιο

Οι υπερ-παρατηρητικοί άνθρωποι μπορούν να διαβάσουν με ακρίβεια το δωμάτιο. Παίρνουν τα vibe και συμπεριφέρονται ανάλογα. Αν υπάρχει ζοφερή διάθεση, βαδίζουν προσεκτικά. Αν υπάρχει ενθουσιασμός στον αέρα, θα κάνουν αστεία.

Και όλα γίνονται εν ριπή οφθαλμού. Φυσικά.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πως να «διαβάσεις» την προσωπικότητα κάποιου παρατηρώντας κάποιες κινήσεις του

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 × two =