αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤέσσερις κινήσεις για να ξεχωρίσεις από την μάζα

Τέσσερις κινήσεις για να ξεχωρίσεις από την μάζα

Πάντα ήθελες να ξεχωρίζεις μέσα σε ένα πλήθος; Ζούμε σε έναν κόσμο όπου η προσαρμογή και η συμβατικότητα θεωρούνται συχνά ως επιθυμητά χαρακτηριστικά. Και δεν είναι εύκολο να βγεις «έξω από το κουτί».

Η ιστορία έχει δείξει όμως, ότι ακόμα και οι μεγαλύτεροι επιχειρηματίες του κόσμου, βγήκαν έξω από την πεπατημένη και έκαναν τολμηρές επιλογές, για να φτάσουν στους μεγάλους στόχους τους.

Θέλετε λοιπόν να διαχωρίσετε τον εαυτό σας από τους άλλους και πραγματικά να ξεχωρίσετε από τη μάζα; Εδώ είναι 4 συμβουλές που θα σας βοηθήσουν.

Να έχετε αυτοπεποίθηση

Ας το παραδεχτούμε, όταν ένα άτομο με αυτοπεποίθηση μπαίνει σε ένα δωμάτιο, έχει μια φυσική γοητεία και μαγνητισμό πάνω του.

Η αυτοπεποίθηση παίζει τον ρόλο της. Σε προηγούμενο άρθρο μας γράφαμε ότι είναι ένα από τα στοιχεία εκείνα που μας κάνουν πιο ελκυστικούς και συμπαθείς στους άλλους. Εάν αισθάνεστε άνετα με τον εαυτό σας, οι άλλοι θα το προσέξουν όταν μπείτε σε ένα δωμάτιο. Η αυτοπεποίθηση σας κάνει πιο ελκυστικούς γιατί αναδύει μια ατμόσφαιρα ασφάλειας και σταθερότητας. Τα άτομα με υψηλή αυτοεκτίμηση τείνουν να έχουν καλύτερες σχέσεις επειδή έχουν μάθει να αγαπούν τον εαυτό τους. Αυτό διευκολύνει τη σύνδεση με άλλους ανθρώπους.

Θυμηθείτε: Υπάρχει μια λεπτή γραμμή μεταξύ αυτοπεποίθησης και αλαζονείας. Και αν θέλεις να ξεχωρίσεις για τους σωστούς λόγους, προσπάθησε να μην την ξεπερνάς.

Βεβαιωθείτε ότι είστε παθιασμένοι

Δεν είναι κρατικό μυστικό. Οι άνθρωποι έλκονται από το πάθος. Είτε πρόκειται για μία επιχείρηση, είτε για δημιουργική ικανότητα, είτε για εθελοντισμό, αν είστε σταθερά παθιασμένοι με αυτό που κάνετε, θα αρχίσετε να ξεχωρίζετε.

Μην διστάζετε να εκφράζετε τις απόψεις και τις οπτικές σας, εκτός φυσικά εάν έρχονται σε βάρος άλλων. Οι άνθρωποι θα νιώσουν έλξη από το πάθος σας. Προσπαθήστε να σκέφτεστε διαφορετικά από την μάζα- θα σας κάνει να ξεχωρίζετε.

Η επικοινωνία είναι πλεονέκτημα

Αν είσαι καλός στην επικοινωνία, έχεις πάντα ένα πλεονέκτιμα. Προσπάθησε να μεταφέρεις το μήνυμα σου όσο πιο ξεκάθαρα γίνεται. Θυμήσου και το άρθρο: Θες να γίνεις πιο δυνατός στην επικοινωνία; Εδώ είναι 10 δωρεάν online μαθήματα για να «ακονίσεις» αυτή τη δεξιότητα.

Επίσης, να είστε φιλικοί και ευγενικοί όταν αλληλεπιδράτε με άλλους. Αφήστε την προσωπικότητά σας να λάμψει. Εάν είστε ντροπαλοί, αυτό δεν πρέπει να είναι πρόβλημα. Όσο οι άνθρωποι βλέπουν ότι κάνετε μια προσπάθεια, θα σας εκτιμούν γι’ αυτό.

Γίνετε προσιτοί και αξιόπιστοι. Δικτυοθείτε. Θα δημιουργήσετε πολύτιμες σχέσεις, τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά.

Άσε τα αποτελέσματα να μιλήσουν για εσένα

Αυτό μπορεί να είναι προφανές, αλλά αντιλαμβάνεστε ότι οι άνθρωποι δίνουν περισσότερη προσοχή σε αυτό που κάνετε και τις πράξεις σας παρά σε αυτό που λέτε.

Λοιπόν, σκεφτείτε το εξής: Σε τι νιώθετε ότι είστε καλός; Υπάρχει ακόμα περιθώριο βελτίωσης;

Βάλτε ως στόχο να γίνετε expert. Οι δυνατότητές σας δεν χρειάζεται να είναι εξαιρετικά περίπλοκες. Μπορεί να είναι μια απλή δεξιότητα που έχει μεγάλη ζήτηση και την οποία έχετε κατακτήσει περισσότερο από τις υπόλοιπες.

Και μην είστε ντροπαλοί όταν πρόκειται για το μάρκετινγκ… του εαυτού σας. Έχετε εργαστεί σκληρά για να πετύχετε αυτό που έχετε, μπορείτε να είστε περήφανοι και να το προβάλετε με μέτρο. Τα αποτελέσματα σε κάνουννα ξεχωρίζεις.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 − 2 =