αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΤέσσερις καθημερινοί άνθρωποι που έγιναν πλούσιοι μέσα από τα κρυπτονομίσματα

Τέσσερις καθημερινοί άνθρωποι που έγιναν πλούσιοι μέσα από τα κρυπτονομίσματα

Η μανία για τα κρυπτονομίσματα καλά κρατεί. Με τα «πάνω» και τα «κάτω», αρκετοί είναι αυτοί που «ποντάρουν» σε κάποιο crypto με στόχο να βγάλουν χρήματα.

Αλλά πόσο εύκολο είναι να πετύχεις κάτι τέτοιο; Η New York Post μίλησε με 4 καθημερινούς ανθρώπους που έγιναν πλούσιοι μέσα από τα κρυπτονομίσματα. «Κάποτε ήταν συνηθισμένοι εργαζόμενοι, με κανονικές δουλειές και μέτριους μισθούς. Τώρα έχουν ανέβει. Και όλα αυτά επειδή ποντάρουν πολλά στο Bitcoin ή σε άλλα virtual χρήματα, αγοράζοντας ψηφιακά νομίσματα νωρίς και συχνά, επενδύοντας μερικές φορές κάθε… εφεδρικό δολάριο στην αγορά crypto» σημειώνει το αμερικανικό Μέσο.

Ενημερώθηκαν για τα κρυπτονομίσματα και έκαναν τις κινήσεις τους. Με υπομονή και χωρίς να περιμένουν μία εκτόξευση… μέσα σε μία νύχτα. Άλλωστε, υπάρχουν και αρκετοί που έχουν χάσει χρήματα μέσα σε αυτή την απρόβλεπτη αγορά. Χρειάζεται προσοχή.

Αλλά αυτοί οι 4 άνθρωποι τα κατάφεραν. Και πλέον γνωρίζουν ότι ακόμη και οι μικρές επενδύσεις μπορούν να αποδώσουν πολλά.

Rachel Siegel: Η αναπληρώτρια δασκάλα που έγινε εκατομμυριούχα

Rachel Siegel started by investing just $25 a week in cryptocurrency.

Η 29χρονη σήμερα Siegel ανακάλυψε τον κόσμο του crypto όταν ένας φίλος της την κάλεσε στο πάρτι ενός συνεδρίου κρυπτονομισμάτων, στα τέλη του 2017. Βλέποντας ένα δωμάτιο γεμάτο με ανθρώπου που είχαν πάθος με τα κρυπτονομίσματα, αποφάσισε να κάνει και εκείνη την πρώτη της επένδυση, τοποθετώντας στην αγορά ό,τι έμενε από τον μισθό της, δηλαδή συνήθως μόλις 25 δολάρια την εβδομάδα.

Παρότι δεν αποκαλύπτει τα ακριβή νούμερα, η Siegel λέει ότι οι επενδύσεις της αξίζουν σήμερα λίγα εκατομμύρια. Πλέον, έχει παραιτηθεί από τη δουλειά της ως αναπληρώτρια δασκάλα στη Νέα Υόρκη, δουλεύει ως influencer κρυπτονομισμάτων υπό το ψευδώνυμο @CryptoFinally και μόλις αγόρασε το δικό της σπίτι στην Καραϊβική.

Mπορεί να απολαύσει μία εκπληκτική θέα στον ωκεανό από το ιδιωτικό της μπαλκόνι. «Δεν αγοράζω μεγάλα, εντυπωσιακά πράγματα. Δεν είμαι από αυτούς τους ανθρώπους με τα φανταχτερά αυτοκίνητα ή νέα Rolex» λ΄εει πάντως η ίδια.

Kane Ellis: Ξεκίνησε πολύ νωρίς, πίσω στο 2011

By age 24, Kane Ellis was able to buy a Maserati GranTurismo.

Το 2011, ο Αυστραλός Kane Ellis ήταν 18 χρόνων, είχε παρατήσει το λύκειο και δούλευε στον τομέα της πληροφορικής, όταν έμαθε πώς να κάνει mining κρυπτονομισμάτων. Όσο εκείνος βρισκόταν στη δουλειά του, ο υπολογιστής του έκανε mining, κερδίζοντας αρχικά περίπου 4 bitcoin την ημέρα, που τότε άξιζαν μόλις 8 δολάρια.  Μάλιστα μία φορά, πλήρωσε 4 bitcoin για ένα γεύμα στα McDonald’s, τα οποία εάν είχε κρατήσει, θα άξιζαν 150.000 δολάρια σήμερα. 

Στα 29 του χρόνια πλέον, ο Ellis είναι ο συνιδρυτής της CarSwap, μιας online πλατφόρμας για αγοραστές και πωλητές αυτοκινήτων, την οποία μπόρεσε να δημιουργήσει με τη βοήθεια των κερδών του από τα κρυπτονομίσματα. Βέβαια, έριξε τα κέρδη του και στην αγορά ακριβών αυτοκινήτων, όπως μία Maserati GranTurismo. Ο ίδιος λέει ότι τα κρυπτονομίσματα του επέτρεψαν να ζήσει τη ζωή που ονειρευόταν, ενώ η συμβουλή που δίνει σε όλους είναι να κρατήσουν τα bitcoin τους μακροπρόθεσμα. Αυτή είναι μία επένδυση δύο, πέντε, δέκα ετών, εξηγεί. 

Terrance Leonard: Θα σταματήσει να δουλεύει μέσα στο 2022

Terrance Leonard purchased a four-bedroom home with his cash from crypto-currency.

Ο Leonard μπήκε στα κρυπτονομίσματα το 2013, όταν δούλευε ως μηχανικός λογισμικού, όμως δεν τα πήγε καλά. Η αγορά έμοιαζε με… την Άγρια Δύση τότε και καθώς φοβόταν ότι θα χάσει όλα του τα χρήματα, έκανε πίσω έως το 2019. 

Τότε, ένας συνάδελφος του εξήγησε πώς λειτουργεί η αγορά και αποφάσισε να επενδύσει 2.000 δολάρια. Έκτοτε, έχει επενδύσει δεκάδες χιλιάδες δολάρια, κυρίως στο Ethereum και σε κάποια μικρότερα νομίσματα, όπως το Unibright, με το χαρτοφυλάκιό του να έχει φτάσει στο εκατομμύριο. 

Πρόσφατα, πούλησε μερικά coins για να δώσει προκαταβολή για ένα σπίτι τεσσάρων υπνοδωματίων στην Ουάσιγκτον. Και σχεδιάζει να αποσυρθεί από τη δουλειά του μέσα στο 2022. 

Lea Thompson: Ξεκίνησε με 500 δολάρια

Under the name "Girl Gone Crypto," Lea Thompson makes video blogs about cryptocurrency.

Η Thompson άκουσε πρώτη φορά για τα κρυπτονομίσματα τα πρώτα χρόνια της αγοράς, από έναν φίλο της που έκανε mining. Όμως το 2017 άρχισε να ασχολείται με τον κόσμο του blockchain. 

Δούλευε στον τεχνολογικό κλάδο, όμως τα χρήματα δεν την έφταναν και έτσι προσπαθούσε να κάνει διάφορα πράγματα στον ελεύθερο χρόνο της. Μία από αυτές τις δουλειές ήταν ένα blog για μία πλατφόρμα, η οποία την πλήρωνε σε κρυπτονομίσματα. Τότε άρχισε να κάνει και επενδύσεις, βάζοντας 500 έως 1.000 δολάρια τον μήνα στο bitcoin και το Ethereum, με αποτέλεσμα σταδιακά να χτίσει το χαρτοφυλάκιό της αλλά και τους followers της στο Twitter, φτάνοντας στους 200.000. 

«Το Crypto έχει αλλάξει εντελώς τη ζωή μου», λέει. Αφού πλέον μπορεί να κάνει πολλά πράγματα που δεν μπορούσε να κάνει με τον μισθό από την καθημερινή δουλειά της.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

twenty − 2 =