αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤέσσερις εφαρμογές για να δεις ταινίες online παρέα με τους φίλους σου

Τέσσερις εφαρμογές για να δεις ταινίες online παρέα με τους φίλους σου

Μπορεί να είσαι από αυτούς που βλέπουν πολλές ταινίες και σειρές από το laptop. Ενώ αυτή μοιάζει ως μια μοναχική δραστηριότητα, μπορεί να γίνει πιο παρείστική. Ναι, μπορούμε να παρακολουθήσουμε ταινίες μαζί με τους φίλους μας, ακόμα και αν ο καθένας παραμείνει σπίτι του. Υπάρχουν αρκετές εφαρμογές, οι οποίες επιτρέπουν να βλέπουμε ταινίες online ταυτόχρονα με τους φίλους μας.

Εδώ είναι 4 από αυτές:

Netflix Party

Πρόκειται για μία επέκταση chrome, με την οποία οι χρήστες μπορούν να συνδεθούν με τους φίλους τους και να παρακολουθήσουν Netflix μαζί. Διαθέσιμο μόνο για την έκδοση Google Chrome Desktop.

Watch2gether

Το καλύτερο σχετικά με αυτή την εφαρμογή είναι ότι δεν χρειάζεται να κάνετε εγγραφή. Το μόνο που χρειάζεστε για να ενεργοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή είναι ένα προσωρινό ψευδώνυμο. Λειτουργεί σε οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης και οποιαδήποτε συσκευή.

Plug.DJ

Το Plug.DJ είναι η τέλεια εφαρμογή για άτομα που προτιμούν να παρακολουθούν βίντεο στο YouTube και να ακούνε μουσική με τους φίλους τους αντί να βλέπουν σειρές και ταινίες. Οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν ιδιωτικούς χώρους για συνομιλία και να δημιουργήσουν μια λίστα με τα μουσικά βίντεο που επιθυμούν. Λειτουργεί σε Android και iOS επεκτάσεις.

Rabbit

Διαθέτει πολύ περισσότερα χαρακτηριστικά από την κοινή χρήση video streams. Επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται καρτέλες του προγράμματος περιήγησης και επομένως μπορείτε να μοιράζεστε παιχνίδια, έγγραφα, Netflix και YouTube βίντεο σε πολλαπλές συσκευές. Διαθέσιμη για web και desktop εκδόσεις, ενώ θα κυκλοφορήσει σύντομα και για iOS και Android.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eleven + 2 =