αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΤέσσερις δωρεάν παροχές που προσφέρουν τα ξενοδοχεία και μάλλον δεν τις γνωρίζεις

Τέσσερις δωρεάν παροχές που προσφέρουν τα ξενοδοχεία και μάλλον δεν τις γνωρίζεις

Ετοιμάζεσαι για διακοπές; Τότε δες κάτι που ίσως σου φανεί χρήσιμο φέτος. Τα ξενοδοχεία συχνά έχουν αρκετές δωρεάν παροχές που ο περισσότερος κόσμος δεν τις απολαμβάνει απλά επειδή δεν γνωρίζει την ύπαρξή τους. Δεν ισχύει σε όλες τις περιπτώσεις, ωστόσο αρκετά καταλλύματα παρέχουν δωρεάν τις παροχές που θα δεις παρακάτω. Την λίστα έχει φτιάξει το spirossoulis.com.

Οδοντόβουρτσα, οδοντόκρεμα και στοματικό διάλυμα Μπορεί τα αφρόλουτρα και τα σαμπουάν να βρίσκονται συνήθως στο μπάνιο, αλλά η οδοντόβουρτσα και η οδοντόκρεμα δεν περιλαμβάνονται στο αρχικό πακέτο. Αυτό δεν σημαίνει όμως πως δεν παρέχονται. Την επόμενη φορά που θα σας λείπει κάποιο προϊόν για τη στοματική σας υγιεινή κατευθυνθείτε προς τη reception και ζητήστε το. Θα ανακαλύψετε πως παρέχονται δωρεάν!

Σετ ραπτικών Μπορεί να μην βρίσκεται στα είδη πρώτης ανάγκης, αλλά τα σετ ραπτικών αποδεικνύονται σε αρκετές περιπτώσεις σωτήρια. Αυτό που ίσως δεν γνωρίζετε είναι ότι πολλές αλυσίδες ξενοδοχείων το παρέχουν δωρεάν. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το ζητήσετε.

Πετσέτες θαλάσσης και καρέκλες Είναι μία υπηρεσία που αρκετές φορές προσφέρεται δωρεάν, όχι πάντα ωστόσο, γι αυτό είναι καλό να το τσεκάρετε με το ξενοδοχείο πριν φύγετε. Αν πάντως πηγαίνετε σε κάποιο παραθαλάσσιο θέρετρο που έχει πρόσβαση σε πισίνα ή θάλασσα, το πιθανότερο είναι πως υπάρχει δωρεάν παροχή πετσετών και καρεκλών. Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να ελαφρύνετε τις αποσκευές σας και να αφήσετε στο σπίτι τις πετσέτες θαλάσσης!

Φορτιστής Φύγατε από το σπίτι και στον δρόμο ανακαλύψατε πως ξεχάσατε τον φορτιστή του smartphone σας, αλλά είστε ήδη πολύ μακριά για να επιστρέψετε να τον πάρετε; Πριν πανικοβληθείτε ενημερωθείτε για το εξής: οι φορτιστές είναι το ένα πράγμα που οι περισσότεροι ξεχνάνε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου. Αυτός είναι και ο λόγος που τα ξενοδοχεία έχουν αρκετούς φορτιστές τους οποίους παρέχουν σε κάποιον φιλοξενούμενο αν το ζητήσει. Ξέρετε τι έχετε να κάνετε: να τον ζητήσετε από τη reception.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seventeen − 10 =